KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights

Hallo KeeKers! In deze KeeK laat ik jullie mijn zoveelste experiment zien met haarverf. Ik was niet blij met mijn donkere kleur haar, dus ben ik aan de slag gegaan met diverse haarproducten. Daarom in deze KeeK maar 1 onderwerp. Ach, 2 eigenlijk. Een van mijn lieve katten mag niet ontbreken natuurlijk!

KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights 1 KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights

Stock Photo from sarsmis/ Shutterstock

Een tijdje geleden was mijn haar veel te donker uitgevallen met een bruine tint haarverf. Te zwart.. Zo een donkere kleur maakt mijn gezicht extra bleek en ik krijg al snel zo een harde uitdrukking. Zeker als je wat ouder bent lijk je al snel heks luxaflex ;). Maar linksom, rechtsom, ik wil geen grijze plukken zien die vooral bij mijn scheiding het meest opvallen. Dus verven die handel!

KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights 3 KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights

Dat zwarte moest dus weg. Met een lichte kleur eroverheen verven, dat lukt niet dus werd het eerst ontkleuren. Niet alles, ik heb een paar strengen gepakt om te kijken hoe dat uitviel.

Bij een winkel wat voorheen de Blokker was lagen deze verpakkingen. 3 Stuks voor €10. Proberen dus! Er zat een ontkleurder/bleach in en een gewone haarverf.

Nu vond ik de beschrijving in de verpakking nogal onduidelijk. Moest je eerst je haar helemaal verven met die basiskleur en daarna plukjes ontkleuren of andersom?

Ik heb eerst met het bleekpoeder (wat je moest mengen met een bijbehorende crème) geprobeerd. Een klein stukje haar en na 10 minuten weer uitgewassen. Het resultaat was prima! Mijn haar was opgelicht en een rode tint kwam tevoorschijn. Omdat ik slechts een klein stukje haar ingesmeerd had was het natuurlijk niet echt goed verdeeld.

KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights 9 KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights

Een week later gebruikte ik van L’Oreal deze balayage highlighter. Het effect was prima, mijn haar was ook niet uitgedroogd, maar nogmaals, ik heb het korter laten inwerken dan voorgeschreven. Veel te bang dat ik weer oranje zou uitslaan. Ik weet het, het is bijna Koningsdag, maar oranje haar? Hieronder een stokoude foto van mij met oranje pruik…

oranje haar

 

Ik vond het toch te rood uitvallen, zeker in het zonlicht zat er toch weer zo een oranje gloed overheen, dus Syoss Salonplex in de kleur hazelnootbruin opgebracht. Weer wat strengen haar, dus niet helemaal dekkend.

KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights 12 KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights

Ik ben heel tevreden met het uiteindelijke resultaat. Mijn kapsel is niet meer zo massief en zwart, precies zoals ik het wilde hebben!

KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights 14 KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights

Nog de groetjes van Toulouse….

En tot de volgende KeeK!

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Mariska 9 april, 2019
  2. Natascha 7 april, 2019
  3. Tessa 7 april, 2019
  4. annette 7 april, 2019
  5. bychristiana 7 april, 2019
  6. chucky1012 7 april, 2019

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten