KeeK op de WeeK 13- Pasen, 1 April en een Kikker in mijn Bil?

Fijne Pasen! En 1 april! Wie is vandaag al gefopt en wie gaat er straks van een echt paasontbijtje genieten? Gek eigenlijk, dat wij op dat soort dagen plots dingen anders doen dan “normaal”. Ik maak mij er ook schuldig aan, het is wel een mooi excuus om lekker even de tijd te nemen. Ik geef een kort kijkje op mijn week, want ik denk dat jullie vandaag wellicht liever iets “Pa-ser-igs” willen gaan doen dan achter de laptop zitten.

keek op de week 13 2018

Foto: Shutterstock

Gordijnen

Van de vorige bewoners hingen er nog bruine gordijnen, niet mijn smaak, maar kwalitatief een heel goede stof, maar toen ik spreekwoordelijk struikelde over een paar witte gordijnen in de tweedehands winkel gingen ze direct mee naar de kassa… Ik was €10 kwijt, en zien er nog goed uit!

Het staat direct een stuk frisser, vind ik.  (Wel een lamme arm van het overplaatsen van al die haakjes)

Kikkers/padden

Ik was de tuin aan het herinrichten (voorjaarskriebels) en toen ik de stoel weg trok zag ik deze lieverds… Moeder en zoon?

Ik denk direct aan 1 april, kikker in je bil! Maar deze wonen echt in onze tuin. (en mijn niet in mijn bil natuurlijk ;))

Marie en Toulouse

Ik had bij AliExpress deze zwemmende visjes besteld. Kosten ongeveer €1,50 per stuk. Marie en Toulouse vonden het wel vreemd maar ook heel leuk! Helaas was één visje al snel kapot, die zat niet helemaal dicht, en zonk naar de bodem…

toulouse visje

Let niet op mijn oude schoenen, ik heb nog steeds geen nieuwe sneakers kunnen kopen…

Gelukkig hebben we de foto’s nog 😉

vis

En een filmpje!

Slaaaaappp…

Katten zijn ook echte nachtdieren. Alleen ‘s morgens willen ze even naar buiten , en ‘s nachts moeten de buurt grondig verkend worden, maar overdag liggen ze heerlijk te slapen…

marie 1

 

slaap

Dat tandje!

Maar dit is ook spannend… Bovenop de kast zitten!

En naar buiten kijken!

uit raam kijken

Fijne Pasen! En tot de volgende KeeK!

Ga jij nog iets speciaals doen met Pasen? (ik ga lekker in de tuin rommelen, en bloggen natuurlijk)

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Astrid 3 april, 2018
  2. Rory 2 april, 2018
   • BeautyByBabs 2 april, 2018
  3. Deb 1 april, 2018
   • BeautyByBabs 1 april, 2018
  4. Natascha - BeautyOpinie 1 april, 2018
  5. Annette 1 april, 2018
  6. Jolanda 1 april, 2018
  7. Hennie 1 april, 2018
  8. chucky1012 1 april, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten