KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

De hechtingen zijn eruit, naar de longarts, Marie en Toulouse blij met hun krabpaal en een lief cadeau voor mijn “nieuwe oogopslag”.

keek op de week 12 2017

 

Woensdag ben ik bij het OMC (oogheelkundig medisch centrum)  geweest om de hechtingen te laten verwijderen. Alles zag er netjes uit, nu moet alles nog verder helen. Er is nog wat zwelling, maar al met al viel het mee. Ik had enorme blauwe plekken verwacht onder mijn ogen. In plaats van blauw zag het er wel geel uit, alsof het blauw overgeslagen was.

Deze week heb ik wat geprobeerd met oogmake-up, maar ik wacht liever tot alles weer meer geheeld is. En dan ga ik met meer kleuren experimenteren. Nou…oké dan, deze foto kan ik jullie niet onthouden. Ik heb weer een ooglid! Gaaf, hè!

met oogschaduw

Cadeautje van Ceetje

Zo lief, een spontaan cadeautje van de lieve Celine van ceetje.nl! Dit palette had ik mijzelf beloofd als ik ooit een ooglidcorrectie zou laten doen en wat stuurt ze op? Van Make-up Revolution Fortune Favours The Brave! Exact degene die op mijn wishlist staat/stond!

makeup revolution fortune favours the brave

 

 

Naar de longarts

Het voelt een stuk prettiger om gewoon het ziekenhuis in te lopen dan rondgereden te worden met een rolstoel of te schuifelen achter een rollator. Dat ik 2 maanden geleden niet eens kon lopen en geen vork optillen. Ongelooflijk! En nu zou ik zo de cha- cha- cha kunnen dansen. Als ik de cha-cha-cha kon dansen, hahaha!

Ik moest eerst een longfoto laten maken en daarna naar de longarts. Deze longarts was niet aan mijn bed geweest in het ziekenhuis maar vertelde dat hij natuurlijk ook bij de besprekingen zat en dat de artsen “zich toen grote zorgen om mij maakten”… Ik blijf dit heftig vinden als ik zoiets weer hoor. Zij zullen mij niet zo snel vergeten denk ik.

Hij liet een longfoto zien die gemaakt was toen ik op de revalidatie zat en de foto van toen ik in het ziekenhuis was opgenomen. Daarnaast hing hij de foto die een half uur geleden gemaakt was en je zag het verschil heel duidelijk.

Bij de voor- foto zie je allemaal witte webben in mijn longen (behalve op één plekje, op dat stukje zat dus een beetje lucht godzijdank) en op de na- foto zie je een klein wit vlekje, een restant van de ontsteking.

Alles zag er prima uit en over drie maanden moet ik weer terugkomen. Dan krijg ik een longfunctie test, er wordt bloed afgenomen en weer een longfoto gemaakt.

Marie en Toulouse blij met hun krabpaal

Ik ben overstag gegaan voor een heuse klimpaal/krabpaal. Deze was helemaal niet duur, dus toch gekocht. Ik moet zeggen dat het ook wel waaibomenhout is. Als ze samen erin zitten buigt alles door. Jeroen heeft de verbindingsstukken steviger gemaakt. Hoop dat  ie het houdt als ze gaan ravotten!

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 4 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 6 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 8 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 10 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 12 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 14 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 16 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 18 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

Tot de volgende week, lieve KeeKers!

handtekening Babs

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Armande 29 maart, 2017
  2. Josine 28 maart, 2017
  3. Deb 26 maart, 2017
  4. Aileen 26 maart, 2017
  5. Annette 26 maart, 2017
  6. Gonny 26 maart, 2017
  7. Jolanda 26 maart, 2017
  8. Natascha 26 maart, 2017
   • BeautyByBabs 26 maart, 2017
  9. Hennie 26 maart, 2017
  10. chucky1012 26 maart, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten