Keek op de Week 11- Kerst, Kerstshow en Kerstoutfit

Dit is de allerlaatste Keek op de Week van dit jaar. Volgende Keek wordt Keek 1 en zo hoop ik door te gaan tot Keek 52!

Deze keer veel foto’s, de Kerstdagen zijn wij weg geweest en hebben ‘s avonds lekker veel films en series bekeken.

Mijn kerstoutfit. Een hele korte….hoezo kort? Dat zal ik jullie vertellen…

 

keek op de week

 

Eerste kerstdag gingen wij naar mijn schoonouders. Ik had geen idee wat ik aan zou trekken maar ik wilde dit keer totaal wat anders aantrekken. Een jurk, pumps en mijn haar opsteken. Aldus gedaan.

Op zich een leuk voornemen, maar na het poseren voor de foto’s wist ik niet hoe snel ik alles weer uit moest trekken. Die pumps zaten zo strak en die panty’s were killing me softly… dus daarna hup, in mijn leuke, maar lekker zittende broek gesprongen.

Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Tweede Kerstdag

 

Wij hadden kaartjes voor de Kerstshow gewonnen via de Postcodeloterij. Eerst hadden wij niet heel veel zin om te gaan, maar omdat wij weinig uitjes hebben, toch maar gaan kijken. En ik was nog nooit in de Ziggo Dome geweest. Het was een leuke show, vooral de lichteffecten en de sfeer was prima. Erg mooi was ook de zand-teken artiest. Je zag op een groot scherm hoe zij met zand prachtige tekeningen maakte. Jongetje Max die de hoofdrol speelde vloog door de lucht (grappig), kan een lekker potje tapdansen en Jamai, ja, die kan zeker lekker zingen!

kerstshow postcodepoterij

Vriendje in de Kerstboom

Vriendje heeft pasgeleden onze “Kerstboom” ontdekt. Dit was onze boom van vorig jaar. Het is ook een prima lamp, dus staat  ie gewoon het hele jaar in de kamer.

 

Dit was even een snel overzicht,ik heb nog veel meer leuke kerstfoto’s. En vandaag vieren wij een soort derde Kerstdag omdat gisteren de kerstshow was.. gezellig naar mijn zus vandaag!

Hoe was jullie kerst?

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Petra 28 december, 2015
   • BeautyByBabs 28 december, 2015
  2. jeapiebel 28 december, 2015
  3. YuSt 27 december, 2015
  4. chucky1012 27 december, 2015
  5. Annette 27 december, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten