KeeK op de Week 11- Allerhande testproducten en Art

Hallo KeeK’ers van de week!

 

11 februari was ik jarig, 11 maart ging mijn verjaardagsprijs eruit. Vrijdag weer iemand blij gemaakt. Dit is eigenlijk ook zo leuk aan bloggen. Cadeautjes weggeven. Aan de andere kant krijg ik ook veel cadeautjes. Ter review aangeboden, maar ik zie gewoon alles als een cadeau. Benieuwd wat ik zoal aan het testen ben en hoe mijn week was?

keek op de week

 

Publiek bij een nieuwe spelshow

Afgelopen donderdag zijn wij de opnames van een nieuw televisie programma geweest: “Het Beste Brein.” Een nieuwe spelshow gepresenteerd door Art Rooijakkers. Ja, inderdaad, Art van  “Wie is de Mol?”

Best een leuke show, alleen de ‘zit’ duurde erg lang. Zeker een uurtje of 4 zitvlees gekweekt … Niet dat er veel mis ging, maar tussen de spelrondes door moet er van alles veranderd worden, ook de glanzende vloer wordt tussendoor mooi opgepoetst.

Ik mag natuurlijk niets verklappen over deze zaterdagavondshow dus dat doe ik ook niet. ( en gelukkig zat ik buiten beeld… als ik iets erg vind is mijzelf terugzien op t.v…)

Wat ben ik nu zoal aan het testen:

Glucomannan, een nieuw product om af te vallen. Dit is echt iets voor mij. Ik eet gezond maar ik eet gewoon teveel. Eigenlijk heb ik na een goede maaltijd te snel weer trek in iets lekkers. En dat kan ik nu dus tackelen met deze pillen die het hongergevoel dempen. Doordat ik een vol gevoel in mijn maag heb eet ik minder, mijn maag krimpt dan ook weer (hoop ik). Dus minder de neiging om weer die holle ruimte constant op te vullen met hapjes.

 

Holland & Barrett Glucomannan 500mg €19,99

 

Magnesiumpoeder

magnesium passievrucht

 

Magnesiumpoeder is onder andere goed voor je als je last hebt van teveel spierspanning. Spierspanning veroorzaakt verkramping en die heb ik standaard in mijn schouder, nek en rug. Door die spierspanning (ook in mijn kaak) heb ik dus dagelijks hoofdpijn. Vroeger had ik last van flinke migraine aanvallen, even afkloppen… die heb ik gelukkig niet meer.  Als je altijd pijn hebt, zie je dat natuurlijk ook terug in je gezicht. Vermoeid en uitgeblust.

Ik probeer alles wat op mijn pad komt om van die pijn af te komen, het blijft een heuse queste. Al meer dan 10 jaar loop ik te tobben… En als het bij mij helpt, dan kan ik anderen ook weer helpen. Ik weet dat er heel veel mensen zijn die kampen  met dit soort onbehandelbare hoofd- en rugpijn. En het zou zo mooi zijn als door een simpele oplossing de kwaliteit van leven verbetert, toch?

 

Utsukusy

utsukusy hydrolaat

 

Ik had het in de vorige KeeK er al over. Een Japans merk. Ik heb het over Utsukusy. Een high end merk met heel bijzondere ingrediënten die mij absoluut aanspreken. Deze hydrolaat met oranjebloesem is zo fijn en ik ben ook heel bijzondere anti-aging producten van Utsukusy aan het testen!

Ik kan nu al zeggen dat mijn huid waanzinnig goed aan voelt en er ook zo uit ziet. Dit is een merk om rekening mee te houden! Wauw, ik ben er dol op om werkzame producten te ontdekken!

Zacht en glanzend…

En… ik ga ook binnenkort (beauty) slapen als een prinses! Hoezo? Dat vertel ik binnenkort!

 

Nieuwe jeans

Ik heb een broek besteld bij H&M. Mijn skinny spijkerbroek zit soms zo strak en mijn andere jeans zakt weer van mijn kont. Zelfs met een riem erom blijf ik maar hijsen aan dat ding. En mijn huid raakt geïrriteerd door het schuren van die afzakkende broek.

Ik heb een flared jeans besteld in de kleur zwart. Ik vind hem zo gaaf!

 

H&M flared jeans

 

Toen ik laatst mijn kleding ‘scande’, zag ik dat ik veel zwart-witte blouses en shirts had en die kan ik maar niet goed combineren. Op een blauwe broek vind ik zwart niet zo mooi staan en in een andere zwarte broek van mij zit een ‘printje’. Persoonlijk vind ik dat dat samen een net iets te drukke combinatie..

Als ik hem binnen heb (en waarschijnlijk moet ik hem eerst korter maken als hij past) zal ik hem dan een keertje showen?

 

Dat was het weer voor deze week! Tot de volgende KeeK!

 

handtekening Babs

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Annette 13 maart, 2016
  2. YuSt 13 maart, 2016
  3. jeapiebel 13 maart, 2016
  4. Mariska 13 maart, 2016
  5. Natascha 13 maart, 2016
  6. Hennie 13 maart, 2016
   • BeautyByBabs 13 maart, 2016
  7. chucky1012 13 maart, 2016
   • BeautyByBabs 13 maart, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten