KeeK op de WeeK 10- Cleaning, Keep off en Kattencadeau

Vrijdag en zaterdag zag het eruit alsof de lente nu echt doorbreekt! ‘s Avonds hoorde ik de vogeltjes weer fluiten, heerlijk. Op Instagram en Facebook geen kerstbomen en sneeuwlandschappen maar blaadjes en bloemen die weer tevoorschijn komen. En veel mensen zijn begonnen zijn met de voorjaarsschoonmaak. Ik ben mijn social media aan het opschonen , lekker een frisse start!

keek op de week 10

Voorjaarsschoonmaak

De lente zie ik meer als het begin van een nieuwe “tijd” dan oud en nieuwjaar. Je krijgt weer zin om de boel weer eens goed te soppen. De zon verlicht je huis genadeloos, en  zie je ook meer stof , vuile muren etc. Dan krijg ik meestal zin om de muren te gaan witten. (ja, echt!) De kussens en dekbedden gaan vaker naar buiten om te luchten. Dat soort dingen.

Maar online ben ik ook aan het opruimen. Dan ga ik kijken wie mij echt volgt, en degenen die mij volgen om alleen maar terug gevolgd te worden gooi ik uit mijn “kennissen” kring. Op Facebook had ik bij veel mensen het tabje “meldingen”  ingeschakeld en die ben ik aan het ont-volgen. Dan ben je nog wel vrienden, maar dan heb ik niet meer tig updates.

Het geeft weer wat overzicht en rust.

 

Een cadeau voor Marie en Toulouse.

Sinds ze gecastreerd zijn de heren ook niet meer buiten geweest. Toen ik in het ziekenhuis lag hebben Jeroen en Tom onze kittens zo een beetje her-opgevoed of ge-heropvoed. Ik gaf ze eten als ze erom vroegen en deed de achterdeur open en dicht voor ze (voor de katten natuurlijk!). Babs de portier, Babs de feeder.. I know. Het is niet goed voor ze, maar ik ben een hopeloos ik -wil -iedereen- verwennen- type. 

Omdat ik het ook wel zielig vind dat ze binnen zitten, liet ik ze laatst weer in de tuin. Ze waren zo op hun hoede, liepen heel voorzichtig de tuin in alsof ze het eng vonden. dus ik riep ze maar weer terug. Ik ben zo bang dat ze iets overkomt. En dan zal ik mijzelf niet vergeven… Ik ben ook echt een bange-poeperd, een hopeloze doemdenker af en toe!

Ik merk nu wel dat ze zich af en toe gaan vervelen. Ze moeten hun energie kwijt en dan gaan ze slopen. De gordijnen moeten eraan geloven… kijk maar.

Deze diashow vereist JavaScript.

Het raam zit tussen de huiskamer en slaapkamer. Mijn bureau staat achter dat raam. Dus Marie koekeloert dus naar mij vanachter dat raam… de stalker!

Spray

Wij willen die gordijntjes een keer gaan vervangen (kosten 3 euro bij de Ikea) maar het is zonde als Marie ze weer gaat slopen. Dus deze spray gekocht. Keep off van Beaphar. En het werkt! Nu blijft ze uit de buurt, voor hoe lang weet ik nog niet.

katten spray keep off beaphar

 

Kaas en muizen spel

Dit geinige speelgoedje heb ik voor ze gekocht. De 2 muisjes die in de kaas zitten komen om de beurt naar buiten , en het is de bedoeling dat Marie en Toulouse een soort Wack a Rat gaan spelen.

KeeK op de WeeK 10- Cleaning, Keep off en Kattencadeau 3 kat KeeK op de WeeK 10- Cleaning, Keep off en Kattencadeau

 

Marie vind het nogal eng, ze schrikt zich gek als die muis naar buiten komt. Toulouse slaat af en toe naar de muis, maar ook niet zo fanatiek als ik zou willen. Ik denk dat kittens dit spelletje leuker vinden. Heb ik weer met mijn goede gedrag..pfff

Update: Ik heb het speelgoedje retour gezonden. Ik vond de muisjes ook te “mechanisch” naar buiten komen. En ga nu voor een krabpaal sparen.

In KATzwijm..

En na het spelen is het goed uitrusten… Hier smelt je toch van?

KeeK op de WeeK 10- Cleaning, Keep off en Kattencadeau 5 kat KeeK op de WeeK 10- Cleaning, Keep off en Kattencadeau

Samen naar buiten kijken…

KeeK op de WeeK 10- Cleaning, Keep off en Kattencadeau 7 kat KeeK op de WeeK 10- Cleaning, Keep off en Kattencadeau

 

Dat was het weer voor deze week!

handtekening Babs

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Corien 30 juli, 2017
   • BeautyByBabs 30 juli, 2017
  2. Irene 17 maart, 2017
   • BeautyByBabs 17 maart, 2017
  3. Astrid 13 maart, 2017
  4. Deb 12 maart, 2017
  5. Annette 12 maart, 2017
  6. Sonja 12 maart, 2017
  7. Rianne 12 maart, 2017
  8. Aileen 12 maart, 2017
  9. Natascha 12 maart, 2017
  10. Hennie 12 maart, 2017
  11. chucky1012 12 maart, 2017
  12. Romy 12 maart, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten