Jean Paul Gaultier Un Scandal Eau de Parfum- Review

Jean Paul Gaultier, deze beroemde ontwerper ontwerpt ook de grappigste en de meest tot de verbeelding sprekende flesjes. Eerst waren het bustes en nu springen er 2 mooie vrouwenbenen uit de dop van het flesje. Die beentjes springen er echt uit tussen al je parfumflesjes. Maar is het parfum net zo speels als het flesje doet vermoeden?

JPG - Canette Scandal 01 EC1(BD)

Un Scandal!

Het hart van deze geur gaat over het leven. Overdag is het een verrukkelijke en frisse honing, met de geur van gardenia en bloedsinaasappel. ’s Nachts is het een sensuele, verleidelijke honing door de combinatie met patchoeli.

Ik hou van strakke verpakkingen maar deze vind ik zo ontzettend geinig! De beschrijving over de geur overdag en nacht is natuurlijk leuk gevonden, al denk ik niet dat het parfum anders gaat ruiken als de zon ondergaat. Maar het is wel mooi beschreven.

De parfumeur, Daphne Bugey, wilde een parfum creëren die de volledige vrouwelijkheid belichaamt. En dat is gelukt ook!

De geur:

Toen ik het rook dacht ik direct iets met een F woord, ik zal het niet voluit schrijven maar jullie snappen vast wat ik bedoel. Wat is dit een heerlijke geur! Ik hou van dat zoete, en de frisse geur honing is om van te smullen. (Laat Poeh-beer maar niet in de buurt komen, hij klokt zo het hele flesje leeg)

Soms vind ik de geur van honing niet zo heel lekker, maar deze mag er zeker zijn. Na verloop van tijd wordt het zoete minder zoet en patchoeli komt volgens mij daarna echt om de hoek kijken. Wat goed!

Er zijn veel geuren die ik lekker vind, maar de meeste geuren die bij de parfumerie te koop zijn ken ik eigenlijk niet zo goed. Behalve dan Black Opium, die staat al sinds de release op mijn verlanglijstje. en nu ga ik twijfelen als ik zou mogen kiezen. YSL of Jean Paul Gaultier?

Ik kreeg na de beauty speed date een sample flesje mee, maar ik wil echt de fullsize versie hiervan hebben. Niet alleen vanwege die hoepla beentjes maar die geur past gewoon goed bij mij.

Nog meer prachtige flesjes!

Het wordt tijd dat ik mijn suikertante eens ga ontmoeten, hahaha. Dan koop ik ze allemaal!

Scandal Eau de Parfum 30ML      €   56,55
Scandal Eau de Parfum 50ML      €   81,05
Scandal Eau de Parfum 80ML      € 102,85
Scandal Showergel 200ML            €   30,85
Scandal Bodylotion 200ML           €   30,85

 

Weer een geweldig cadeau voor de feestdagen, ik ben nu al jaloers op diegene die hem krijgt 😉

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 2 december, 2017
  2. Ivon 30 november, 2017
  3. Sonja 30 november, 2017
  4. Rory 30 november, 2017
  5. chucky1012 30 november, 2017
  6. Charel 30 november, 2017
  7. bychristiana 30 november, 2017
  8. Vanessa 30 november, 2017
  9. Willemse 30 november, 2017
  10. Wendy 30 november, 2017
  11. Hennie 30 november, 2017

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten