JC Imp B.V. introduceert Mineral Cheek Colors van Colorescience.

Veghel, 2 december 2015: Op verzoek van vele professionals wereldwijd, waaronder topvisagist en Colorescience-fan Marc Lubach, heeft Colorescience Inc. de Blushes en Bronzers vernieuwd.
Voorheen waren de Blushes en Bronzers verkrijgbaar in een Self-dispensing Brush, maar vanaf nu zijn de nieuwe kleuren verkrijgbaar als compactpoeder!

Pressed_Mineral_Cheek_Group_diagnalline

 

 

Het grote voordeel van deze nieuwe Blushes en Bronzers is dat ze meer controle geven bij het aanbrengen. Uiteraard leent dit product zich perfect voor een combinatie met andere Colorescience producten zoals de primers, foundations (loose, compact en Tint du Soleil crèmes) en Sunforgettable, doordat de mineralen op natuurlijke wijze met elkaar blenden. Een complete, gezonde en levendige look zo in een handomdraai gecreëerd.

 

Inhoud Blushes: 4,8 gram

Adviesprijs: € 42,95

 

Inhoud Bronzers: 11,6 gram

Adviesprijs: € 55,95
Exclusief verkrijgbaar bij de erkende Colorescience verkooplocaties: http://www.colorescience.nl/#!verkooplocaties/crlc

 

Over Colorescience


De hoogwaardige cosmetica van Colorescience is een huwelijk van colore en wetenschap, die goed zijn voor de huid, met ingrediënten zoals peptiden, antioxidanten, vitaminen, zinkoxide en titaandioxide.

Maar net zo belangrijk zijn de ingrediënten die Colorescience niet gebruikt, zoals minerale oliën, talk, kleurstoffen agressieve chemicaliën of conserveringsmiddelen.
De producten zijn geschikt als dagelijkse make-up, voor camouflage doeleinden en ter bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon met SPF 20, 30 en 50.

De producten worden ook veel ingezet direct na medische procedures zoals peelings en laserbehandelingen

 

Geen update meer missen?

  1. Petra 6 december, 2015
  2. jeapiebel 5 december, 2015
  3. Natascha 5 december, 2015
  4. chucky1012 5 december, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.