It’s Friday! Review- Friday Mascara (ik hoef geen Chanel meer te proberen)

Deze mascara is momenteel echt mijn favoriet! Zo blij dat ik deze Friday mascara nu in huis heb, hij is serieus een van de beste die ik in mijn handen gehad heb.

friday-mascara-1

 

Melike  van MelikeBeauty verlootte deze mascara onder haar lezers. Zij maakte zelfs de vergelijking met haar all time favorite mascara van Chanel, en dat wil heel wat zeggen! Ik las dat veel vrouwen de volume mascara van Chanel een van de beste mascara’s vonden maar de prijs hield mij altijd tegen om die te kopen.

De mascara van Friday kost €10,50, een stuk goedkoper dus.

Kennen jullie het principe van de Friday mascara’s?

Je kan kiezen uit 6 verschillende soorten waanzinnige mascara’s en daarbij kun jij jouw favoriete borsteltje (8 verschillende) kiezen.

 • OOPS !! Volume: Niet te veel drama, gewoon precies genoeg volume
 • I WANT MORE … Extreme Volume: Mega volume waar niemand omheen kan
 • YOU’RE ON … Curling: Eindeloos gekrulde wimpers
 • LOVE ME NOW !! Define & Length: Voor grandioze blikvangers
 • BRING IT ON !! All-In-One: Een beetje van alles … als je niet kan kiezen
 • BIG SPLASH … Waterproof: Blijft zitten, ook in die Hollandse regenbui … op de fiets

friday-mascara-borstels

Ik had het persbericht geplaatst en ik denk dat toch best veel vrouwen voor een abonnement zijn gegaan. Ik zag deze mascara’s vrij vaak op social media voorbijkomen. Je zoekt natuurlijk de perfecte combi van een borstel en de soort mascara en zo kan je zelf uitvogelen wat het meest voor je wimpers doet.

mascara-borstel-friday-mascara

 

Ik won de combinatie I want more (extreme volume) met borsteltje nummer 1.

 

Melike had ook de Friday tweezer erbij gedaan, zo lief! (die krijg je namelijk bij je tweede mascara)

Ik zie dat mijn wimpers voller en langer worden, met een mooie krul. En dat zoek ik in een mascara.

Links zien jullie dat mijn wimpers vrij recht vooruit staan. (en 1 haartje staat altijd naar beneden grrrr!)

Deze mascara gaat ooit op en ik wil daarna exact dezelfde combinatie kopen. Eerlijk gezegd weet ik bijna dat er geen andere aan kan tippen. Het is dat een abonnement niet handig voor mij is, omdat ik niet dagelijks mascara gebruik, anders zou ik zo een abonnement nemen. (ik doe rustig een jaar met een mascara en nooit last gehad van een oogontsteking) Maar voor degene die dagelijks mascara gebruikt is het zeker ideaal.

friday-mascara-volume

Deze mooie mascara’s zijn te koop bij fridaymascara.com 

Alle FRIDAY mascara’s zijn geschikt voor gevoelige ogen en lenzendragers.

Bij het terugzenden van 6 (lege) FRIDAY mascara’s ontvang je als beloning één gratis mascara. Hiervoor kunnen klanten de envelop gebruiken waarin de mascara is geleverd. Slim concept!

Ik was rete-nieuwsgierig naar de mascara’s van Chanel en weet je wat? Ik vind deze prachtig en heel betaalbaar, dus die “honger” is gestild…

 

 

 

Geen update meer missen?

  1. Melike 13 december, 2016
  2. chucky1012 10 december, 2016
  3. Jouvence 9 december, 2016
  4. Jolanda 9 december, 2016
  5. Lifeaholic.nl 9 december, 2016
  6. Yvonne 9 december, 2016
  7. YuSt 9 december, 2016
  8. Nicole 9 december, 2016
  9. Marsha 9 december, 2016
  10. Gonny 9 december, 2016
  11. Charel 9 december, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten