Ik was jarig en ik trakteer! Win mooie beauty prijzen! (dinsdag 13 februari)

11 februari was ik jarig en ik maak er deze week een feestweek van. Wat kan je vandaag winnen? Twee lekkere maskers van Utsukusy!

utsukusy maskers

Utsukusy kennen jullie vast wel van mijn blog. Ik heb alleen maar goede ervaringen met Utsukusy en de Sirtuina’s Home Care Pack vond ik echt een topper voor de oudere huid. Maar wat ik het allerfijnst vond was wel de hele complete massage die ik kreeg van Ellen in de salon in Scheveningen. Dat zijn de behandelingen waar ik zo van geniet. Ik heb wel eens vaker een lichaamsmassage gehad maar deze voelde gewoon heel rustgevend aan. Van mij mogen ze een salon hier of in Utrecht beginnen, dan ga ik vaker!

 

 Wat kan je winnen?

 

Fruitzuren scrub voor gezicht en lichaam

Utsukusy Tatiana’s Body en Face Scrub met fruitextracten / fruitzuren.

Fruitzuren scrub voor gezicht en lichaam

  • Gel geformuleerd met fruitextracten; papaja, aardbei, appel, kiwi, perzik en framboos. Deze vruchten zijn vooral rijk aan ascorbinezuur (vitamine C) en AHA’s van erkende zuiverende eigenschappen. Hydraterend en exfolierend om de huid te regenereren. Je krijgt een heerlijke zachte, gladde en frisse huid.
  • Geschikt voor zowel het lichaam als gezicht voor een stralende, schone en zachte huid.
  • Een zakje van 10ml is voldoende voor 1 a 2 x gebruik voor het gehele lichaam.
  • Geschikt voor alle leeftijden en voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid.

 

 

Paardenkastanje tea tree masker

utsukusy paardenkastanje masker

  • Een aards geurend gezichtsmasker met klei, paardenkastanje en tea tree olie. Dit masker reinigt diep, maar zacht. De vette huid, de gemengde huid of een huid die verstoord is door hormonale wisselingen, komt volledig tot rust met dit masker. Werkt zowel verstevigend als reinigend op de huid.
  • Paardenkastanje reguleert de talgafscheiding van de huid. Waar te veel talg wordt aangemaakt remt paardenkastanje dit, en waar te weinig talg wordt aangemaakt wordt de aanmaakt gestimuleerd. Daarnaast heeft paardenkastanje een verstevigend effect op de huid en op de haarvaten in de huid. Een gezonde teint is het resultaat.
  • De tea tree olie in dit masker reinigt, verzacht en gaat rode vlekjes en ontstekingen zoals puistjes tegen.
  • Voor een schone en stevig aanvoelende huid.

 

 

Wat moet je doen om deze fijne maskers te winnen?

Ga naar mijn beautybybabs Facebookpagina en deel deze winactie op jouw openbare profiel. Taggen van vrienden mag, maar is niet verplicht.

(Heb je geen Facebookpagina, geen probleem, zet het er even in de comments erbij)

11 maart trek ik de gelukkige winnaar! Iedereen mag meedoen natuurlijk, waar je ook woont 😉

 

-De producten die ik mag verloten zijn gesponsord door Utsukusy, waarvoor nogmaals dank!-

 

Succes!

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
3 jaren geleden

Wat leuk al die acties! Ik doe graag mee. Ik gebruik graag maskertjes om even te ontspannen. Ik heb alleen geen Feestboek meer.

Will
Will
3 jaren geleden

Graag doe ik mee met deze winactie voor deze heerlijke producten , nog ter ere van je verjaardag.
Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin

Sonja
3 jaren geleden

Ze zijn heerlijk de producten van Utsukusy!

Fabienne, Enjoyyourownbeauty

De Fruitzuren scrub lijkt mij echt heerlijk!
Leuk ook deze prijzen actie Babs. 🙂

Liefs

Marian B
Marian B
3 jaren geleden

Heerlijk lijkt me dit! Ik hou erg van maskertjes/scrubs dus ik doe zeker mee 😉

Anita te Gussinklo
Anita te Gussinklo
3 jaren geleden

Dat lijken me fijne producten, ik doe graag mee.

Annette
3 jaren geleden

Lekker bezig met je prijzenfeest, veel geluk voor de winnaar die gaat hier vast van genieten.

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Hier ben ik zo benieuwd naar want mijn kurkdroge huid kan nu heel goed een boost gebruiken omdat het guur en erg koud buiten is… 😉
Ik doe heel graag mee.

Xoxo

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Leuk en hier ben ik zo benieuwd naar en doe heel graag mee.
Mijn huid van het gezicht kan een goede boost gebruiken nu hert zxo koud is buiten en het droog aanvoelt….

Fb.: Ike Hassankhan

Xoxo

Hennie
3 jaren geleden

Je geeft leuke prijzen weg, Babs! Ik sla even over omdat ik een ander een Utsukusy experience gun, maar de winnares gaat gegarandeerd genieten van deze zakjes.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten