Ik kan niet overweg met die valse krengen…

Kunstwimpers, plakwimpers, False Lashes….Ik kan er niet mee overweg. zie hier de restanten van mijn pogingen….

nepwimpers

Heb een vermogen uitgegeven aan die krengen, tientallen Youtube filmpjes bekeken waar de een na de andere laat zien hoe simpel het kan zijn….
Maar ik ben eruit, volgens mij heb ik gewoon rare ogen 🙂
Ik heb ooit prachtige Wimperextensions gehad van Wishlashes by D’Epilitief, echt wauw, zo mooi!
Als ik uit bed kwam zag ik er direct uitgeslapen en fris uit, zo mooi! Je hebt echt geen mascara meer nodig, ideaal!

wishlash_35[1]

De wimpers worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een formaldehyde vrije High Performance lijm. Ik kreeg de dikte van 0,15 mm; je kunt ook kiezen voor de 0,20 versie, de styliste die je behandeld, kan het beste bepalen wat bij je past.

Er werden ongeveer 80-100 wimpertjes gezet per oog, aan de binnenkant kort en naar buiten toe langer. Een behoorlijk arbeidsintensief klusje, daar moet je wel een heel vaste hand voor hebben.
Maar zoals alle sprookjes eindigen, was ik na een aantal weken mijn wapperende Bambi wimpers weer kwijt..
Dus klooien met losse wimperstukjes, liefst  natuurlijk ogende nepwimpers ( de Katy Perry versies zijn voor mijn ogen iets teveel naar mijn smaak) , wimpers die ik bijknipte ( niet doen, dan zien ze er heel raar uit!) en speciale halve wimpers online gekocht.

Hieronder zie je halve wimpers, hele wimpers zijn sowieso te lang voor mijn oog ….
image

Maar hoe ik ook plak.. de uiteinden floepen steeds los…
Frustratie. Frustatie…..
Maar ik geef niet op, zodra het lukt bel ik CNN, de Telegraaf…ehm…nou ja.. dan zal ik er zeker een blog over schrijven!

Liefs

Babs

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Renee 6 augustus, 2013
   • Babs 6 augustus, 2013
  2. Vera 6 augustus, 2013
   • Babs 6 augustus, 2013
  3. Eline 6 augustus, 2013
   • Babs 6 augustus, 2013

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten