Ik heb mijn eigen Bloglovin button gemaakt!

Mijn eigen Bloglovin button, eindelijk!

Het kostte mij bijna een dag puzzelen en proberen, maar het is eindelijk gelukt: Ik heb nu mijn eigen Bloglovin button.

Wat mij het meest stoorde was dat als je erop klikte, je naar de pagina ging, waar je niet de blog volgde, maar de persoon. En ik denk dat het voor niet-bloggers een onbegrijpelijke knop is. Kom je dan terecht in een community waar je aan vast zit, een soort sekte? (grapje)

bloglovin beautybybabs.com

Je hebt ook de mogelijkheid om je te abonneren op mijn blogposts.  Dan krijg je gewoon direct via email mijn updates binnen. dus zonder tussenkomst van Bloglovin.  (zie rechts)

Hoe maak je je eigen Bloglovin  button?

Op Bloglovin  bij “Help” staat:

Upload the picture you want to use as a widget to the web, a suggestion is via imm.io.

Then click on Bloglovin button to find our widgets. Grab a widget code and exchange the link after src=” to the link your uploaded picture has.

Then add it to your blog and Voila! You have a own Bloglovin’ widget!

Die link kan je vergeten, want die werkt niet, en ik wilde toch een eigen afbeelding.

Maar zo simpel ging het niet. Ik heb ook wat filmpjes bekeken, maar die waren gericht op het platform ‘Blogger’ en dat werkt weer anders.

Wat heb ik gedaan:

  • Een foto van mijzelf bewerkt in Picmonkey. (altijd leuk om te doen)
  • De foto in een (privé) bericht ge-upload
  • De code gepakt op Bloglovin voor de button.
  • Je moet switchen naar text, dus niet op WYSIWYG (what you see is what you get) zodat je in je HTML achter src=” de code van de foto kan plakken. Deze begint met HTTP://
  • Je plakt de hele code in een tekst widget et voliá!

Zorg ervoor dat je goed checkt of hij inderdaad linkt naar jouw eigen Bloglovin pagina, met jouw posts, anders wordt het weer verwarrend. Toen ik hem testte, klikte hij de eerste keer goed door, daarna zag ik wel mijn profiel, maar mijn latest posts niet. *Schrik *! Later zag ik ze gelukkig wel. Ik heb geen idee hoe dat kan, maar vooralsnog gaat het goed, gelukkig!

Ik weet niet waarom ik zo lang erover heb gedaan, volgens mij pakte ik net de verkeerde code… Laten jullie het mij weten of het gelukt is? Dan mag je direct spammen!

Succes!

[otw_shortcode_button size=”medium” icon_type=”general foundicon-smiley” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-orange”]en ik zou het erg leuk vinden als jullie mij ook volgen op Bloglovin![/otw_shortcode_button]

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 683 andere abonnees

6
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Dokter André AlmereBeautyByBabsDesireeCeetje Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Anoniem
Gast
Anoniem

Ik blog samen met 2 andere meiden. Wij bloggen over beauty, lifestyle, food, boys en nog veel meer met een persoonlijke touch!

Neem je een kijkje?

http://www.thebeautyboulevard.nl

Mijn bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/12710349

xx

Dokter André Almere
Gast

Kon niet meer invullen. Tekstvak liep vast.

Dokter André Almere
Gast

Heel goed gedaan Babs ik heb helaas zoveel te lezen en te doen dat ik geen "vaste"

Desiree
Gast

Wat een supertip! Moesten wij bij Trendbubbles ook maar eens gaan proberen. Tenminste… als we ons RSS feed probleem getackeld krijgen. Want daar zitten wij op dit moment een beetje mee te stoeien. Een RSS feed die errors geeft. Niet zo handig, want die heb je voor Bloglovin echt wel nodig.
Heb je tips voor ons daarvoor. Dan zijn ze zeker welkom. 😉
Desiree

Ceetje
Gast

Wat een leuke button! En hij werkt 🙂 Lekker weekend Babs!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten