Hoe download je jouw foto’s van Facebook? (En check mijn foto’s van vroeger!)

Laatst zag ik een YouTube video hoe je al je gegevens en foto’s kan downloaden van je Facebook pagina. Dat leek mij wel wat, want ik ben heel veel foto’s kwijtgeraakt in de loop der jaren. En toen ik nog heel actief was op Facebook plaatste ik regelmatig persoonlijke updates, dus ook veel foto’s. Ik laat jullie o.a zien hoe gemakkelijk het is om je foto’s weer bij elkaar te rapen en… Ik laat je heel oude kiekjes zien! Vanaf 1991 en verder…

Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!) 1 facebook Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!)

Toen ik alle foto’s binnen had, voelde het echt aan als een “terug in de tijd” fotoboek! Er zitten veel foto’s tussen van al mijn huisdieren (dat zal jullie niet verbazen ;)) en van mijzelf, ook de niet meest flatteuze. Maar hoe ouder je bent, hoe minder je je eraan stoort. Toen was ik natuurlijk ook wat jaartjes jonger. Met overhangende oogleden en bomvol sproeten. Maar “zucht”… wel een stuk jonger…

In dit filmpje zie je een duidelijke uitleg hoe je je foto’s en andere data kan downloaden.

Het duurde overigens een tijdje voordat alles binnen was, want het waren er veel. Héél véél.

Deel 1

Onze eerste kat: Livius Drusus Nero ♥

Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!) 3 facebook Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!)

Remy, de lieve kat van de buurman die (op een ander adres) bij ons kwam wonen…

Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!) 5 facebook Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!)

Toen hadden wij ook “insluipers” die plots dagelijks bij ons te vinden waren. Zoals in onze (rommel) schuur en een die vaak smachtend bij ons naar binnen gluurde.

Wat had ik toen veel sproeten!

Onze lieve Greyhound ♥ die wij Whippet Bloempje hadden genoemd…

Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!) 7 facebook Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!)

Hieronder: Op het balkon bij hotel de Bilderberg toen wij een heus beauty arrangement plus overnachting hadden gewonnen. Rechts toen ik een Renault Cosmopolitan had gewonnen via de glossy Cosmopolitan. Heel wat kilometers in gereden en ja, toen reed ik zelf. Jeroen had nog geen rijbewijs.

Tante agent bij een figuratie voor een serie. Rechts als bomen fluisteraar ;))

Voor deze tassen wil ik nog steeds terug naar Madrid! Geen idee of die winkel nog bestaat maar dan neem ik deze uilentas mee! Hoewel die egel ook heel leuk is!

Schilderen, dierentuin Amersfoort en onze voormalige winkel. (muziekinstrumenten)

Echt een hoge kwaliteit hebben de foto’s niet, maar dat maakt niet uit. Zo gaan we in 2020 af een toe een rondje door mijn leven maken. Tot deel 2!

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Irene 20 januari, 2020
  2. Robin 16 januari, 2020
  3. Rory 15 januari, 2020
  4. Tessa 15 januari, 2020
  5. Annette 15 januari, 2020
  6. Deb 15 januari, 2020
  7. bychristiana 15 januari, 2020
   • BeautyByBabs 15 januari, 2020

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten