Hiep, Hiep , Hoera… Ik ben jarig! (plus de uitslag van de Cien Winactie!)

Hieperdepiep, iets met een kop en een kat en zijn poten vieren feest… Hoe ging dat gekke liedje ook alweer? Of 2 violen en een trommel en een fluit en Babs die is jarig en de… Ik moet plots denken aan mijn kindertijd, hoe spannend die dag was. Dan mocht je voor de klas staan en snoep uitdelen, want toen ging ik met een trommel vol met snoep (drop, spekkies, lollies, zwart-wit e.d) naar school en niemand maakte daar bezwaar tegen. Hoe oud of hoe jong ik ben geworden?

Hiep, Hiep , Hoera... Ik ben jarig! (plus de uitslag van de Cien Winactie!) 1  Hiep, Hiep , Hoera... Ik ben jarig! (plus de uitslag van de Cien Winactie!)

Roze en gouden ballonnen door Door Berezovska Anastasia/ Shutterstock

Ik ben 60 jaar geworden (OMG!) en ik moet er enorm aan wennen. Toen ik 30 of 40 werd vond ik dat prima, no problem. 50 Jaar vond ik wel tof want dat was wel een reden voor een feestje. Maar 60… Fysiek ben ik geen jonge hond meer maar ik voel mij nog steeds 30. Of 40…Maar geen 60.

Gisteren een huis vol visite gehad en het was reuze gezellig. In de volgende KeeK laat ik zien wat wij gesnoept hebben en de cadeautjes die ik gekregen heb.

Vandaag zal een gewone dag zijn, kan ik de hele dag eraan wennen. (Of niet)

Winnaar!

De winnaar van de waanzinnig goede crémes van LIDL, ik ben absoluut fan! Mijn eigen potten zijn zo goed als leeg en als ze weer te koop zijn ben ik er als de kippen bij, want ze zijn echt heel goed!

Tromgeroffellllll…

Van harte gefeliciteerd met je prijs Sophie!

Neem jij contact met mij op dan stuur ik het pakket z.s.m naar je op!

De winnares van het Mehron palette heeft nog niet gereageerd… Ik wacht het nog even af anders kies ik een andere winnaar. (Het kan natuurlijk zo zijn dat zij geveld is door de griep dus ik wacht nog even af)

Fijne week allemaal!

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten