Hiep, Hiep , Hoera… Ik ben jarig! (plus de uitslag van de Cien Winactie!)

Hieperdepiep, iets met een kop en een kat en zijn poten vieren feest… Hoe ging dat gekke liedje ook alweer? Of 2 violen en een trommel en een fluit en Babs die is jarig en de… Ik moet plots denken aan mijn kindertijd, hoe spannend die dag was. Dan mocht je voor de klas staan en snoep uitdelen, want toen ging ik met een trommel vol met snoep (drop, spekkies, lollies, zwart-wit e.d) naar school en niemand maakte daar bezwaar tegen. Hoe oud of hoe jong ik ben geworden?

Hiep, Hiep , Hoera... Ik ben jarig! (plus de uitslag van de Cien Winactie!) 1  Hiep, Hiep , Hoera... Ik ben jarig! (plus de uitslag van de Cien Winactie!)

Roze en gouden ballonnen door Door Berezovska Anastasia/ Shutterstock

Ik ben 60 jaar geworden (OMG!) en ik moet er enorm aan wennen. Toen ik 30 of 40 werd vond ik dat prima, no problem. 50 Jaar vond ik wel tof want dat was wel een reden voor een feestje. Maar 60… Fysiek ben ik geen jonge hond meer maar ik voel mij nog steeds 30. Of 40…Maar geen 60.

Gisteren een huis vol visite gehad en het was reuze gezellig. In de volgende KeeK laat ik zien wat wij gesnoept hebben en de cadeautjes die ik gekregen heb.

Vandaag zal een gewone dag zijn, kan ik de hele dag eraan wennen. (Of niet)

Winnaar!

De winnaar van de waanzinnig goede crémes van LIDL, ik ben absoluut fan! Mijn eigen potten zijn zo goed als leeg en als ze weer te koop zijn ben ik er als de kippen bij, want ze zijn echt heel goed!

Tromgeroffellllll…

Van harte gefeliciteerd met je prijs Sophie!

Neem jij contact met mij op dan stuur ik het pakket z.s.m naar je op!

De winnares van het Mehron palette heeft nog niet gereageerd… Ik wacht het nog even af anders kies ik een andere winnaar. (Het kan natuurlijk zo zijn dat zij geveld is door de griep dus ik wacht nog even af)

Fijne week allemaal!

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 683 andere abonnees

24
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
14 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
BeautyByBabsDebBiancaBodilAnnette Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Deb
Gast

Hopelijk heb je een mooie dag gehad lieverd! Wat betreft de leeftijd.. het is maar een nummer zeggen ze. Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik er elk jaar meer moeite mee krijg hihi 😊. Maar 60, ik zou het je echt en oprecht niet geven.. wat voor creme gebruik je? Die wil ik ook 😘!

Bianca
Gast

Lieve Babs, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! x

Bodil
Gast
Bodil

Gefeliciteerd!!!

Annette
Gast

Je ziet er lang niet uit als 60 hoor 😉 geniet lekker nog even na van je feestje van gisteren en ik hoop je dit jaar wel weer een keer tegen het lijf te lopen op een event, toch?! Is alweer zo lang geleden.

Rory
Gast

De kop van de kat is jarig en zijn pootjes vieren feest, lalalalala. Zoiets, toch? Mijn meisje is ook binnenkort jarig. En natuurlijk super gefeliciteerd Babs. Wat een mooie leeftijd!

anita kempenaers
Gast
anita kempenaers

van harte gefeliciteerd en maak er een mooi dag van

Tessa
Gast

Gefeliciteerd! Heb je een leuke dag gehad gisteren?

Brenda
Gast
Brenda

Van harte gefeliciteerd, maak er een mooie dag van. Zestig, een mooie leeftijd en… it is just a number😉
Hoop dat je lekker verwend bent gisteren en dat je vandaag nog extra verwend wordt.
Dat er nog vele mooie, gezonde en gelukkige jaren voor jou mogen volgen.

Sherry
Gast

Van harte!! 60 is een mooie leeftijd. Ik moet nog wennen dat is recentelijk 30 ben geworden.

Irene
Gast

Gefeliciteerd! Fijn dat je een huis vol visite had! Ennnu je ziet er niet uit als 60 hoor 😉

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten