Het liefste cadeau voor Vaderdag!

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik een mooie wanddecoratie had laten maken met een foto van Toulouse? En dat ik daarna zei dat ik er ook nog een van Marie wilde laten maken? Welnu, die heb ik vorige week laten maken. Uitgepakt, gefotografeerd  en weer verstopt. Want Jeroen mag hem pas op Vaderdag openmaken!

marie wanddecoratie

Ik vind het altijd wel lastig om een leuke foto te kiezen. Ik barst van de leuke foto’s en dan moet hij ook nog scherp zijn voor een print op canvas, plexiglas of aluminium, lijkt mij. Eerst dacht ik erover om onze Whippet (roepnaam van onze overleden Greyhound) te laten vereeuwigen, maar ik word enorm melancholiek als ik dat lieve koppie van onze overleden hond zie. En dan heb je ook nog Vinkie, dat was onze boerenfox. Dan heb ik weer het idee dat ik hem tekort doe als ik geen foto van hem ophang…

 

Bij Photogifts kan je een wanddecoratie bestellen op canvas,  hout (gewoon hout of white wash), plexiglas, forex of aluminium. Binnen 3-5 dagen wordt jouw bestelling afgeleverd.

Wat ik zo handig aan deze website vond was dat je de foto eerst kan inladen en dan zie je direct voor welk formaat de foto geschikt is. Dat zal te maken hebben met de kwaliteit van de foto. Ik had een verkleinde foto ingevoerd en dan kom je op een kleinere maat voor een wanddecoratie, anders wordt de foto teveel uit elkaar getrokken met als gevolg dat deze veel te vaag wordt.

Handig dat Photogifts ook ophangsystemen verkoopt, je zoekt je vaak ongans voor dat soort dingen. Ideaal dus!

achterkant ophangsysteem

Op de achterkant zit een ophangsysteem, dus als wij een list verzinnen om door het harde beton hier in huis te komen dan hangen wij hem op.

Wanddecoratie van Photogifts.nl

Ik heb “Marie op aluminium” besteld. Deze foto van Marietje vond ik super lief en lekker rustgevend. Hij was verpakt in stevig karton, afgedekt met beschermfoli/ plastic en de hoeken werden netjes beschermd door hard schuimplastic.

De uitvoering is top, ik kan niet anders zeggen. De maat is 60 cm bij 40 cm.

 

Details:

Lief, hè!


wanddecoratie marie op bank

Ik ben benieuwd wat Jeroen ervan vindt!

 

Wat voor een foto zou jij gebruiken als je een wanddecoratie neemt?

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Irene 16 juni, 2017
  2. Kayla 13 juni, 2017
  3. Charel 13 juni, 2017
  4. Rebecca 13 juni, 2017
  5. chucky1012 13 juni, 2017
  6. Hennie 13 juni, 2017
   • BeautyByBabs 13 juni, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten