HEMA start samenwerking met blogger Miss Lipgloss

Met online content offline versterken

HEMA Beauty wil met de samenwerking met Miss Lipgloss via een andere weg de potentiële doelgroep bereiken en inspireren. Miss Lipgloss is een autoriteit op het gebied van beauty. Zij weet als geen ander wat het is om interessante content te ontwikkelen en hiermee haar volgers te inspireren. Naast inspiratie, tips en adviezen op het gebied van kleur, assortiment en innovaties, gaat Miss Lipgloss ook laten zien hoe makkelijk de producten te gebruiken zijn. Dit advies kan niet altijd worden gegeven in de winkels. Op deze manier wil HEMA met online-content de offline wereld versterken.

miss lipgloss

Cynthia Schultz van Miss Lipgloss: “Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe samenwerking met HEMA. Zelf ben ik al sinds ik me kan herinneren groot HEMA fan en daarnaast blog ik regelmatig over de beautyproducten, waar mijn lezeressen altijd enthousiast op reageren. De match is dus een hele vanzelfsprekende en juist daarom voelt het zo goed.”

 

Over HEMA

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. Met producten die opvallen door een goede kwaliteit, een goed ontwerp en een scherpe prijs. HEMA heeft bijna 700 winkels in 7 landen, 11.000 medewerkers en circa 32.000 producten en diensten. HEMA maakt elke dag op zijn leukst.

 

Leuk voor Cynthia!  Nu hebben de grote bloggers zoals ik ze noem ieder een eigen ‘merk’,  hun eigen project.

Ik ben geen trouwe volger van de dames, maar respect hoe goed zij het doen. Ik vind de Hema prima passen bij Miss Lipgloss.

 

  1. Linda 7 juni, 2016
  2. Miss 2 juni, 2016
  3. Deb 2 juni, 2016
  4. Annette 2 juni, 2016
  5. Vanessa 2 juni, 2016
  6. jeapiebel 2 juni, 2016
  7. Jolanda 2 juni, 2016

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.