Handige life-changing hacks

Hacks, handige tips en tricks die alles heel easy maken!

Ik ben dol op creatieve dingetjes.  Vooral als je simpele producten kan gebruiken. Als je niet wéér iets moet kopen om iets voor elkaar te krijgen. Gewoon simpele trucjes met hetzelfde resultaat.

lifehack

Ik heb voor jullie:

Wat kan je allemaal met scheerschuim doen?

Ik had al geschreven dat ik mijn haarborstels ermee schoonmaak. Maar er kan meer mee!

Op mijn spiegel en kranen heb ik het al gebruikt. Werkt prima.

 

Voor de Foodies heb ik ook wat life hacks. Soms kan het zo simpel zijn. Kijk maar!

De botertruc zal ik zeker gaan gebruiken. Ik vergeet het zo vaak om op tijd de boter uit de koelkast te halen.

En dan moet je weer wachten totdat ie zacht is. Op de centrale verwarming leggen was mijn life hack, maar dat was niet zo een slim idee. Je moet dan in de buurt blijven… wat een troep als je wegloopt en het vergeet.

Doe er je voordeel mee, er zit er vast eentje tussen die je kan toepassen!

Succes!

handtekening Babs

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten