Goodiebag Dr. Zein Obagi!

Wie niet van goodiebags houdt..jokt volgens mij..

Bij De Huidacademie kreeg ik een mooie goodiebag mee. Het tasje zelf vind ik al mooi… Ik ben een raar mens, want ik kan cadeautjes zo maar een dag onuitgepakt  laten liggen en genieten dan van de mooie verpakking en van de spanning over de inhoud.

Thuis heb ik pas gekeken wat er in zat.. Veel informatie over de producten van Obagi, een plattegrond van het pand en pennen (altijd handig)

Ook een paar samples, te weten:

 • Colorescience PRO  Skin Bronzing Primer  Wild to Mild SPF 20
 • Skin Mattifying primer Chocolate Mousse SPF20
 • Illuminating serum Bronze Kiss en Champagne Kiss….(Wild, Chocolate , Champagne en Kisses..klinkt in ieder geval heel lekker!)

Maar ook een grote tube Obagi Zo Medical Oilacleanse voor de normale tot droge huid. Deze reinigt je huid, exfoliert en verwijdert overmatige talg en andere onzuiverheden.

Het eerste  wat mij opviel toen ik de dop openmaakte, (een handige klikdop dus) , was, dat ik eerst de dop eraf moest draaien om het aluminium lipje (zie foto) te verwijderen. Je ziet het ook wel bij sommige tandpasta’s en potten crème; Ik ga ik altijd voor een “verse, maagdelijke” verpakking. Top!

Obagi

Ik wil altijd zeker weten dat niemand zijn vinger erin geroerd heeft of in het geval van een mascara, deze al heeft uitgeprobeerd. Want dat gebeurt wat mij betreft te vaak. Waarom plakken ze niet de sticker van de barcode over de rand van de huls en dop..dan kan je zien of het zegel verbroken is. (Mascara met een plastic verpakking eromheen is ook super, maar milieutechnisch wat minder)

Ah..ik dwaal weer af…

Wat vind ik ervan?

Ja, een dikke 10! Mijn gezicht voelt na het reinigen schoon en heerlijk glad aan.

Ik moet wel weer even wennen aan dat strakke huidgevoel, tijdens mijn Obagi kuur bij Medi Spa Annelies was ik er zo aan gewend, dat het bijna verslavend was.

Enig minpuntje: Ik weet niet of dit de originele tube is of een proefverpakking, maar aan de voorkant zit een folie/plastic sticker erop geplakt ..en  vrees dat deze al een beetje loslaat. Dus in een dampige badkamer is de kans vrij groot dat hij ooit eraf valt. Het zou mooier zijn als de print erop gedrukt zou zijn, net als de informatie op de achterzijde. Maar het is op zich geen ramp, ik heb liever een product dat werkt dan iets wat er heel chique de friemel  uitziet, maar inhoudelijk gebakken lucht bevat..

En what’s next…?

Een pot Exfoliating Polish van ZO Skin Health..daar had ik al goede verhalen over gehoord..maar nu heb ik hem zelf…super!

3011 - Offects Exfolliating Polish

Offects Exfoliating Polish verwijdert dode huidcellen en verbetert hierdoor de huidstructuur. De natuurlijke glans van uw huid wordt snel hersteld. Tevens activeert deze polish de huidcellen en biedt het een krachtige anti-oxidantenbescherming door de aanwezige vitamine C en E.”

Het is inderdaad een polish..na gebruik heb ik een nog gladder koppie..heel verslavend..

Ok, voor zover sluit ik even het hoofdstuk over Obagi af…voordat iedereen denkt dat ik gesponsord wordt of iets dergelijks…ik zal een hardcore fan blijven van dit merk..gewoon omdat ik zelf in levende lijve heb ervaren dat mijn sproeten en pigmentvlekken  kunnen verdwijnen, en dat je  huidconditie echt verbeterd wordt.

Bij de lezing zag ik “Dr. Obagi’s hero product” voorbijkomen, namelijk  Ossential Radical Night Repair Plus…daar ga ik voor sparen, want ik voel aan al mijn mitochondriën dat dit gewoon weer “a number one product”  moet zijn !

3689_Ossential Radical Night Repair Plus

Liefs

Babs

Zie ook mijn verslag van de open dag van de Huidacademie. Klik maar hier 🙂

Geen update meer missen?

  1. Hes Bom 18 juli, 2013
  2. Eline 18 juli, 2013

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.