Genomineerd voor de Liebster Award ;)

Door Tamara werd ik genomineerd voor de Liebster Award. Komt goed uit qua timing, want ik zat er al over na te denken om weer eens een tag te doen en dit is eigenlijk ook een soort tag. Wil je meer over mij te weten komen dan zou ik gewoon lekker doorlezen!

Liebster Award

 

 

Het is nu precies 3.30 uur en dan heb ik over ‘s nachts. Die verrekte nekpijn plus de hitte (datum: 20-07-2016) maakt dat ik weer met een kop koffie (ja, echt!) achter de laptop zit. Ik ging bijtijds naar bed en heb een paar uurtjes geslapen, maar dan word ik wakker met een stekende hoofd – en nekpijn. Ik weet dat als straks de zon op komt ik weer kan slapen. Dit riedeltje gaat al jarenlang zo, af en toe slaap ik door.

Dus nu heb ik alle tijd om de vragen die Tamara voor mij heeft gemaakt in te vullen…

 

De regels van de Liebster Award zijn:

 • Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog
 • Zet een foto van de award op je blog
 • Beschrijf jouw favoriete blog
 • Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
 • Nomineer 5 tot 11 blogs
 • Kopieer deze regels in je eigen blogpost
 • Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost

Een favoriete blog heb ik niet, Ik vind iedereen op zijn ‘gebied’ leuk. Zo schrijft de een veel over make-up, de ander meer over huidverzorging en de ander laat zien hoe mooi je je nagels kan maken met nailart.

De vragen

 • Hoe ben je met bloggen in contact gekomen en waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben 3 jaar geleden begonnen met bloggen. Ik heb daarvoor zo’n 4 jaar voor Beautyjournaal geschreven, maar ik zat daar teveel vast aan regeltjes. En ik wil gewoon schrijven zoals ik wil schrijven. Waarom: Omdat ik zoveel wil vertellen, mensen wil informeren over interessante nieuwtjes op beautygebied en lifestyle. Maar ook alles wat ermee te maken heeft vind ik leuk, het contact met de lezers, het onderhouden van mijn website…knetter verslavend!

 

 • Als je elk beroep zou mogen kiezen, wat zou je dan willen worden?

Uitvinder, kunstenaar, muzikant of ontdekkingsreiziger? Iets moois maken met mijn handen!

kunstenaar

 

 • Wat zouden je vrienden over je vertellen als ze je moesten omschrijven?

Lief voor dieren, houdt van droge, absurdistische humor, doorzetter, niet bang om wat nieuws te testen? Maar  ook wel een piekeraar…

 • Van welke kleine dingen word je gelukkig?

Een handgeschreven kaartje bij een pakketje.. en een welgemeend complimentje…

 • Ben je een lezer of kijk je liever films/series? En welk genre dan?

Beide eigenlijk. Een goede serie of film is voor mij de manier om de dag af te sluiten. Verstand op nul, Genre: momenteel Engelse detectives.

 • Waar winkel je het liefste?

Het liefst in een andere stad. Nieuwe winkels ontdekken. Utrecht, Den Bosch… het liefst oude binnensteden!

 • Wat zou jij graag in het komende jaar willen bereiken?

Ik heb nog steeds een paar grote beauty wensen. Mijn oogleden corrigeren, mijn gebit ‘renoveren’ en ik zou ook wel mijn ogen willen laten laseren.. word gek van die brillen. Alleen dat kostenplaatje…

 • Voor welk eten mogen ze je ‘s nachts wakker maken?

Nu het zo warm is zou ik wel een ijskoffie lusten.. qua eten poffertjes?

 • Zou jij op vakantie kunnen gaan zonder je mobiele telefoon?

Nee, absoluut niet. Ik wil kunnen googelen om niet te verdwalen. En zou willen weten hoe het thuis is, Bijvoorbeeld als mijn kittens dan door een ander verzorgd worden, hoe gaat het met ze?  🙂

 

plant inspectie 1

 • Waar zou je op dit moment het liefste willen zijn?

Aan zee… een koel windje en dan natuurlijk op een prachtig, tropisch eiland…

zee

 

Leuke vragen Tamara! En dank voor de nominatie!

Ik nomineer niemand, want ik denk dat de meeste bloggers die ik ken de Liebster Award al hebben ingevuld.

Ik ga zo mijn raam helemaal open zetten en hopen dat ik nog een paar uurtjes kan gaan slapen.. Morgen zoek ik nog wat leuke foto’s bij dit artikel. Tijd van schrijven: 4. 15 uur.

handtekening Babs

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 109 andere abonnees

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
4 jaren geleden

Wat leuk om dit te lezen! Ik vind het altijd leuk om de liebster artikelen te lezen. Zo kom je toch altijd even weer iets meer te weten over de persoon achter de blog. Hihi ijskofie ben ik ook echt dol op. Vooral nu doe mij er ook maar een!

Annette
4 jaren geleden

Ja wat was het lekker plakken geblazen gisteren he?! Leuk weer deze tag, Ik wil binnenkort nog een andere tag doen die ik op jouw blog las maar wie weet komt deze ook nog eens aan de beurt. Ik heb nu ook zin in poffertjes hmmm

Yvonne
4 jaren geleden

Babs tenzij je nachtdienst hebt hoor je echt te slapen om die tijd hoor. Leuke tag.

Tamara TS
4 jaren geleden

Dat heb je snel gedaan!!! Je hebt heel leuke antwoorden gegeven. Engelse detectives vind ik ook mooi, maar dan vooral de boeken, zoals die over detective Lynley. Uitvinder zou ik ook wel willen zijn. Zo’n gekke professor ofzo. ?

hilde
4 jaren geleden

Ah, de poesjes vermaken zich prima zo te zien! haha

Sofie Katelijne
4 jaren geleden

Altijd leuk om wat meer te weten te komen over de persoon achter de blog!

Marushi
4 jaren geleden

Leuke vragen! En ook interessant om te lezen hoe je nou met bloggen begonnen bent. Hahah die foto van die katjes oh oh oh 😛 -x-

Astrid
4 jaren geleden

Heey nachtbraker 🙂 Lastig he met deze hitte slapen. Leuk je wat beter te leren kennen zo. Je twee katjes zijn echt zo schattig!! Daar kun je je toch ook zo goed mee vermaken he? Dan heb je de Engelse detectives niet eens nodig 🙂

Jolanda
4 jaren geleden

Ja iets kleins als een handgeschreven kaartje bij een pakketje, daar word ik ook altijd zo vrolijk van! Vooral als het dan ook nog eens superleuk is ingepakt ☺️

chucky1012
4 jaren geleden

Leuke antwoorden om te lezen!
Zo goed van dat jij dit artikel ‘s nachts had geschreven.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten