Geen twijfel, Obagi werkt!

DSC_0230

 

Er is zoveel te vertellen over Obagi, dat ik er een speciale pagina van maak.. En er zullen meer berichten komen.. yesss!

Ik ben niet merkvast, er zijn veel goede producten op de markt, maar helaas nog meer producten die veel beloven maar alleen  “pappen en nathouden”…en daar betaal je dan ook nog de hoofdprijs voor, want het heeft prestige als je dat uber-de-luxe potje in je design badkamer zet..

Ik heb niet alles wat er te koop is getest, maar als je pigmentvlekken en sproeten wil tackelen, is Obagi gewoon een heel goede keuze.

Met het merk Obagi heb ik  goede ervaringen. Waarom? Omdat de visie van Dr. Zein Obagi zo logisch is en ik heb het aan den lijve ondervonden dat dit geen bullshit merk is, maar eentje die zijn claims waarmaakt. Ik  heb een jaar lang de Nu Derm lijn getest en na een best heftige opstartperiode, die er overigens bijhoort, was het resultaat gewoon fantastisch. M Annelies Aarts van Medi Spa Annelies  heeft in samenwerking met de cosmetisch arts van Sanavisie mij het gehele traject goed begeleid, samen hebben we gekeken wat voor mijn huid de beste resultaten zou geven..en het resultaat mag er zijn!

Het filmpje van mijn metamorfose zal ik nog plaatsen, inclusief de spannende Blue Peel!

Het enige wat ik niet gedaan heb, is de “Maintenance”,  zoals Dr. Obagi dat noemt.

Er zijn mensen die deze  man adoreren en er zijn mensen die hem haten. Omdat hij zo’n roze huid heeft en net als Paula Begoun op zijn “American Way” zijn visie overbrengt? So what?

Dat hij beroemde Amerikaanse Hollywoodsterren behandeld is ook zo iets waar sommige mensen van gruwelen…Ik ken een  van origine Engels merk, waar mensen mee weglopen, hoewel dit merk ook trots meldt dat Engelse celebraties het gebruiken. Maar dat schijnt dan opeens o.k te zijn…

Ik dwaal af…en dat zal ik vaker doen, maar dat is mijn manier van denken en schrijven..

Afijn, ik was uitgenodigd voor de opening van de Huidacademie in Veghel (op persoonlijke titel!) omdat ik daar mijn Blue Peel had gekregen en ik kan het goed vinden met de aardige mensen die daar werken.

Claudia Anna van Liempd en Jaap Bastiaans zijn twee gedreven mensen met de bekende Brabantse gastvrijheid en waren natuurlijk zeer trots op hun prachtig verbouwde pand.

Dr. Zein Obagi himself was ook aanwezig, wat het nog feestelijker maakte.                                                                                                                                      Ñ

Hij sprak hij vol vuur over de huid in het algemeen en daarnaast natuurlijk over zijn producten. Een helder en logisch verhaal.

Wij vrouwen zijn gewend om alles als een gek dicht te smeren, waardoor de balans van de huid verstoord wordt. Je huid wordt zwak, de weerstand neemt af. Ook brengen wij onze crèmes zachtjes en al deppend op ..Nee!.Masseren, lekker stevig, breng die doorbloeding op gang..

Obagi verhult huidproblemen niet, zoals ‘normale’ cosmetica doet, maar zorgt ervoor dat huidcellen zich sneller delen. Hierdoor vernieuwt de huid zich sneller. Het exfolieert de overtollige (dode) cellen in de buitenste huidlaag en normaliseert de productie en verspreiding van pigment in de bovenste en onderste huidlagen. Dr. Obagi erkent dat de meeste mensen het liefst producten gebruiken die ze meteen een goed gevoel geven. Maar dat is niet genoeg. Als de cel niet wordt aangepakt, zal het probleem niet verdwijnen.

Het was een gezellige middag met hapjes, drankjes en een goodiebag..hoe leuk kan het zijn. ( wat daarin zat zal ik in een volgend artikel vertellen)

Ik ben mooi opgemaakt met de minerale make- up van Colorescience Pro. ( ik zal daar later nog over schrijven!). Opgemaakt, zonder dat je het gevoel hebt, opgemaakt te zijn.; daar hou ik van.

Hieronder een impressie van de opening van de Huidacademie en het 5 jarig bestaan van JC IMP.

Geen update meer missen?

    1. Just Pat 10 juli, 2013

    Add Your Comment

    CommentLuv badge