Geen kopzorgen meer met mijn IDream 1260! (met filmpje)

Zoek jij nog een origineel verjaardagscadeau? Niet verder zoeken, maar verder lezen. Ik laat jullie mijn nieuwste gadget zien en ik geef nog een paar leuke verjaardagstips gratis en voor niets erbij!

breo idream babs

Een verjaardagscadeau kopen vind ik vaak een ramp. Ik kan serieus uren door de stad drentelen, van winkel naar winkel en met pijnlijke voetjes besluit ik terug te gaan naar de eerste winkel waar ik geweest ben, om dan maar een fles wijn of iets voor onder de douche te kopen. Ik kom er niet uit. Gaat hij of zij uit zijn/haar dak als ze mijn cadeau ziet? Soms wil je gewoon iemand horen zeggen: “Dat is handig en het ziet er ook nog leuk uit!” Of… “Waar heb je dat gekocht? Briljant!”

Radbag is zo een winkel waar je onmogelijk niet kan slagen. Voor hem/haar/ broer/zus/collega… voor ieder wat wils.

Ik ben niet geboren met de helm, maar ik zit er nu wel regelmatig mee in huis. (leuk als de bel gaat om zo de deur open te doen ;)). Van Radbag mocht ik een cadeautje uitzoeken, want ze weten dat ik een ongelooflijke gadgetfreak ben.

Waar moet je beginnen te zoeken tussen al die ongelooflijk geinige spullen? Op de voorpagina zag ik hem!

Een soort Star Wars helm tegen hoofdpijn, hoe briljant is dat?

eye and head massager

Ik kan mij moeilijk ontspannen, en ik heb dagelijks hoofdpijn. Godzijdank (afkloppen) heb ik geen migraine meer, Wat een hel was dat. Heen en weer wiegend omdat je denkt dat je hoofd ontploft, aan het eind overgeven en dan slapen. Nee, dat wens je niemand toe.

..

Toen ik de iDream zag wist ik gewoon dat ik hem moest hebben.

De iDream 1260 hoofdmassage apparaat

 • Dit is de ultieme ontspanning voor lichaam en geest en geeft je nieuwe energie.
 • De iDream hoofdmassage apparaat werkt met een combinatie van luchtdruk-, vibratie-, en drukpuntmassage (plus infrarood), om je hoofd en je ogen die ontspanning te bieden die beide, na een inspannende dag, zeker verdiend hebben. En daar komt nog een net zo ontspannend muziekje bij (zodat ook de oren niet tekort komen).
 • Dit all-inclusive zorgpakket kan natuurlijk op ieder hoofd nauwkeurig ingesteld worden en vanzelfsprekend zit er een afstandsbediening met Lcd-display bij.
 • Opzetten, inschakelen, ogen sluiten en dan: Happy Relaxing!

Hoe werkt zo’n apparaat?

 

 • Gebruikt luchtdruk-, vibratie-, en warme kompressen massagetechniek om het hoofd en de ogen te masseren
 • Helpt vermoeidheid verlichten en verbetert de bloedsomloop
 • Innovatieve luchtdruk massage helpt om gespannen spieren en zenuwen los te maken
 • Standaard massage ca. 15 minuten
 • In de “bril” bevinden zich twee “kijkgaten”
 • “Drukpunt massage” imiteert een opgeleide massage therapeut om de belangrijkste acupunctuurpunten te masseren – haalt blokkeringen weg en vermindert vermoeidheid
 • “Multi-frequentie trillingen”. Door vibratie worden de spieren ritmisch bewogen – verhoogt de microcirculatie en voorziet het lichaam van energie.
 • “Hete compressie”: stimuleert de bloedsomloop, verlicht nervositeit en spierspanning en geeft het lichaam energie
 • Inclusief diverse rustgevende muziek – koptelefoon (met mini USB-aansluiting) inbegrepen
 • Kan eenvoudig aangepast worden aan de verschillende hoofdmaten

 

Begrijpen jullie dat dit voor mij een musthave is als je dit leest? Voor iedereen die snakt naar verlichting van die vervelende hoofdpijn. Of die gewoon even willen ontspannen, maar niet weten hoe…

Maar werkt het ook?

Een dikke yes! De dag dat het pakket kwam heb ik hem direct gebruikt (na het lezen van de gebruiksaanwijzing natuurlijk) ik had behoorlijk veel  hoofdpijn en ik wilde er zo snel mogelijk vanaf.

In het begin schrok ik wel even, je draait hem vaster om je hoofd en zodra je hem aanzet gaat de helm iets strakker om je hoofd zitten.

radbag idream

Dat was even spannend maar ook wel lekker. De iDream lijkt precies goed te zitten, exact waar je gespannen spieren zitten, daar masseert hij. Zoals een masseur druk en ontspanning toepast, in je nek roteren de bollen langs je nekspier, zo lekker…

 

Idream zijkant babs

Rond je ogen wordt er af en toe wat druk gegeven, zo ook op je slapen. Heerlijk! Iedereen die ook hoofdpijn achter zijn ogen heeft weet hoe snijdend dat kan aanvoelen.

Als je last hebt van claustrofobie, dan raad ik hem af. Een minpuntje is ook dat hij vrij veel geluid produceert, maar als je de bijgeleverde oordopjes op zet met een muziekje: Het geluid van een waterval/piano/fluitende vogels dan heb je er geen last meer van.

 

Okeetjes! En dan nu het beloofde filmpje! (mijn eerste review met beeld en geluid)

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

 

Een kwartiertje en je bent weer helemaal ontspannen

Een kwartiertje mijn hoofd laten masseren, en weer fit aan de slag. Jullie weten het inmiddels, als ik enthousiast ben over iets dan meen ik dat uit de grond van mijn hart. Het is een investering die echt de moeite waard is. Naar de huisarts gaan met hoofdpijnklachten, altijd doen natuurlijk, maar ik ben al meer dan 10 jaar op zoek naar oplossingen.

Iets “medisch” kunnen ze niet vinden. Wel spieren die constant in een vecht en vlucht modus staan. Misschien ga ik er een keer over schrijven waardoor dat komt. Dan moet ik zo een 37 jaar terug in de tijd…

De IDream valt onder de categorie  > €60, maar zij hebben ook cadeaus in andere prijsklassen natuurlijk, zoals:

Deze leuke Kokeshi Bento Boxen!

Onwijs leuk om daar je lunch in mee te nemen

 • Stapelbare, 3-delige Lunchbox met Japans design
 • “Rubberband” inbegrepen om alle boxen/bakjes samen te houden

 

Op zoek naar een leuk cadeau voor moeder? Maak je eigen parfum!

Dit is ook een gaaf verjaardagscadeau! Zeker voor de “neuzen” onder ons, zo kan je helemaal jouw eigen parfum maken.

 • Met elk 6 verschillende geurstoffen – geuren zorgvuldig uitgekozen door Meester parfumeur François Robert
 • Kleine parfumflesjes (30ml) die in je handtas passen
 • Met teststrookjes en pipetten

Dus als je een nog een bijzonder verjaardagscadeau zoekt en  dat lekker thuis vanachter je computer wilt bestellen, keuze genoeg bij Radbag!

 

 

Geen update meer missen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Hi Babs, wat een leuk filmpje doe je hartstikke goed 😀 overigens heb ik ook vaak hoofdpijn en ben er achter gekomen dat het ook aan suiker ligt in mijn geval. Ben nu met krachttraining bezig en voeding met een coach en heb echt minder hoofdpijn. Misschien zijn wij wel familie, mijn partner zijn familienaam is ook de Wit 😉

  • Misschien wel 🙂 Mijn oma en opa woonden in Bergen op Zoom, ooms in Limburg, Amsterdam, Putten, Breda etc… En zij woonden in Indonesië toen mijn vader klein was 😉

  • Dank je Natasja.. gelukkig maar. Ik ben wel van de uh’s de hele tijd, hihi.
   Balen is dat, die spanningshoofdpijn. Altijd keiharde spieren en spierknopen in de nek, schouder en rug…waardeloos is dat. En dat trekt zo lekker naar je hoofd…
   Bedankt voor je reactie!

 2. Wat een leuk en gezellig filmpje. Of je bij je op bezoek bent!
  Ik denk dat dit wel iets voor veel mensen is, goede tip!
  En je praat zoals ik het al helemaal had voorgesteld. Gezellig!

  En nogmaals gefeliciteerd met je 1e plek bij de Beste Bloggers (ik stond er ooit ook met 40 plus op een 6e plek, heel lang geleden).

  En ik als StarWars fan zeg, yeah, tegen deze stormtrooper achtige helm!
  Sonja onlangs geplaatst…Swatched-it | Trust Fund Beauty | Questionable DecisionsMy Profile

  • Dank je Sonja! Ik ben blij dat ik het filmpje toch gepost heb. Ik vond het ook ‘moedig’ dat je die foto van jezelf plaatste met opgezette ogen van allergie, en dan weer zo een beeldschone beautyfoto van jezelf. Het voelt wel relaxed aan, net zoals de dag dat ik zonder make-up de deur uitging. en niemand die riep.. wat zie jij er raar uit, hahaha.
   De zesde plek is behoorlijk hoog, goed hoor. Het leuke is dat zo een update krijgt hoe je het ‘doet’op het grote www. Het blijft natuurlijk een momentopname.
   Ja… die helm past ook wel bij jou, jij bent echt een fan van Star Wars!
   Ik hoop dat ik zo ook andere mensen kan helpen die kampen met hoofdpijn. Soms weet je niet meer waar je het zoeken moet… en artsen weten het vaak ook niet, wat te doen behalve pijnstillers uitschrijven 🙂

 3. Wat ongelofelijk leuk om je filmpje te zien!! Ik was zo nieuwsgierig. Je bent echt hoe ik mij had voorgesteld hihi. Een leuke grappige spontane vrouw. Ik hoop dat je vaker filmpjes maakt;) Het apparaat zelf doet mij echt ontzettend veel aan starwars denken haha. Een soort hoofd apparaat uit de toekomst. Ik kan mij wel voorstellen dat dit heel goed kan werken!

  • Dank je, zo lief van je. Zo ben ik inderdaad, blij dat ik goed ben ‘overgekomen’ zoals ik ook ben. Ik zou ook nooit heel serieus een tutorial kunnen filmen, ik denk dat ik steeds in de lach zou schieten. In het begin van het filmpje was ik in meerdere talen “hallo allemaal” aan het zeggen.. want hoe begin je zo een filmpje het best, geen idee, hahaha.
   Ik ben zo blij met mijn ‘helm’en gebruik hem bijna dagelijks 🙂

 4. Leuk om je zo te zien en horen!
  Mag vaker!
  Oh wat lijkt het mij naar om hoofdpijn en migraine te hebben
  Gelukkig bijna nooit last van hoofdpijn
  Interssant apparaat

 5. Heej… wat leuk om je stem te horen!
  En een gewelddadig apparaat. Hoop dat je hoofdpijn er van weg bkijft na vaker gebruikt te hebben. Of in ieder geval milder wordt.
  Ik zou inderdaad ook muziek ofzo aanzetten tegen het brommen…

  Groetjes