Fuze Black Tea Peach en Black Tea Peach Hibiscus in de test!

Ik drink nooit thee, maar ijsthee vind ik wel heel lekker. Niet dat ik thee niet lekker vind maar mijn maag trekt dat niet om de een of andere reden. Hele potten koffie giet ik zonder problemen naar binnen en dan heb ik nooit last van mijn maag. Vreemd maar waar. Ik kreeg 2 flesjes Fuze Tea om te proberen en eens kijken hoe die mij zijn bevallen.

fuze tea 1

Ik drink altijd (zwarte) koffie zonder suiker en drink zeker 4 glazen water per dag. Heel af en toe oploslimonade met “Spa” rood. Maar dan van een huismerk. Dan heb je dus priklimonade. Over priklimonade gesproken, weet je wat ook een lekkere combi is? Sinaasappelsap met een beetje bruis, koolzuurhoudend water erbij.

Fuze Black Tea Peach en Black Tea Peach Hibiscus

Fuze Tea is gemaakt van een fusie van natuurlijke thee-extracten, fruitsap en kruiden-extracten. Fuze Tea is verkrijgbaar in 6 verschillende smaken. En Fuze Tea is ook nog eens caloriearm.

fuze tea

De Fuze Tea Peach is echt heerlijk en niet zo zoet als ijsthee. Ik vind het een heel lekker drankje. In mijn geval een verwenmomentje. Ik zeg expres “momentje” want als ik limonade drink moet ie ook in een keer op. (Had ik vroeger ook met mixjes met alcohol, ahum)

ingredienten fuze tea

De Black Tea Peach Hibiscus smaakt nog lekkerder dan de Black Tea Peach! De smaak is wat voller, mijn favoriet van de twee!

 

Omdat ze ook verkrijgbaar zijn bij tankstations zal ik het zeker onthouden. Het kan nog wel eens gebeuren dat ik mijn flesje water vergeet en als ik knetter van de dorst koop ik al snel een flesje koude chocolademelk. Fuze Tea is een lekker, fris alternatief. Ideaal!

 

Het thee-extract dat wordt gebruikt in Fuze Tea heeft nog meer goede eigenschappen:

 • Het is duurzaam ingekochte thee
 • Het is afkomstig van plantages die hun steentje bijdragen aan de lokale gemeenschap
 • Fuze Tea zit in in 100% recyclebare verpakkingen.

 

Hier lees je meer over Fuze Tea en alle smaken die er zijn.

 

Als ik een terrasje pak bestel ik 9 van de 10 keer ijsthee. Voor mijn gevoel zijn het altijd flinke glazen vol, ijsblokjes erbij en dan zo lang mogelijk proberen te genieten. Fuze Tea vind ik stiekem zelfs iets lekkerder, dus zeker voor herhaling vatbaar!

Een aanrader voor de zomer! (maar mag natuurlijk ook nu gedronken worden ;))

Hou jij ook zo van ijsthee?

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 5 februari, 2018
  2. Vanessa 5 februari, 2018
  3. Elke 4 februari, 2018
  4. Sonja 3 februari, 2018
  5. Annette 3 februari, 2018
  6. Jouvence 3 februari, 2018
  7. Kooo Family 3 februari, 2018
  8. Jolanda 3 februari, 2018
  9. chucky1012 3 februari, 2018
  10. bychristiana 3 februari, 2018
   • BeautyByBabs 3 februari, 2018

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten