Feelgood filmpjes die je raken…

Deze video’s vind ik geweldig! Het zijn echte feelgood filmpjes, de eerste ontroerde mij enorm. Vallen en opstaan, dat doen wij allemaal in het leven. En hopen dat we ooit op dat punt komen dat wij even kunnen schitteren. Dat er waardering is voor onze inspanningen.

Wat je ook doet. Waar je het ook doet.

Hard werken loont en doorzetten is de boodschap. En zeker ook wat geluk. Daarom wens ik bij deze wens ik al mijn vrienden en volgers een GELUK-kig 2015 toe!

vallen

Het tweede filmpje vind ik ook een briljante “Prank”. Een echte ode aan alle…. Kijk maar!

Solliciteren…?

 Welke vonden jullie het mooist?

Geen update meer missen?

    1. Adejong Visagie 2 januari, 2015

    Add Your Comment

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.