Mijn favoriete concealer van dit moment! Eindelijk minder geaccentueerde rimpels…

Ik was zo lang op zoek naar een goede under eye concealer die mij niet direct 10 jaar ouder maakte. De meeste under eye concealers zorgen ervoor dat al die rimpeltjes en lijntjes juist extra geaccentueerd worden. Ik kon de meest aankopen zo weer weg leggen, zonde! Nu heb ik met dank aan de Amerikaanse YouTuber Hot & Flashy toch nog een heel fijne gevonden. Kijk maar mee!

Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser - Light

Angie van Hot & Flashy maakt perfecte tutorials. Zij is heel precies, heeft een goede camera (en belichting) en zij verteld het allemaal ook heel prettig. Het mooist vind ik dat ze duidelijke voor en na- foto’s laat zien.

Vaak test zij ook een product van diverse merken. Qua under eye concealers kwam Maybelline goed uit de test namelijk op nummer 2!  Op nummer 1 stond Lancome Effacernes Long Lasting concealer. Deze kost 31 dollar, dus ik ging voor de nummer 2, de Maybelline Eraser Eye Concealer ( €6,50) .

Dat werd wel even een zoektocht. Alleen bij Bol.com was hij verkrijgbaar. Nu zag ik ze laatst bij Etos staan, heb ik altijd.

Story of my life.

Ik heb hem besteld bij Bol.com en ik koos voor de lichtste variant. Light. Je hebt ook de nude versie maar ik had het idee dat die te donker voor mij was.

 

Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser – Light – Oog concealer

De Maybelline Eraser Eye Concealer – Light is the one and only concealer die favorite is bij elke beautylover. Met een super-creamy textuur is deze concealer zacht voor de huid, en door de pigmentatie zeer dekkend. De formule bevat Goji bes extract, wat de huid rondom de ogen hydrateert en daarmee fijne lijntjes tegen gaat. Ook bevat het Haloxyl, dat donkere kringen onder de ogen neutraliseert. Zeg maar bye bye tegen fijne lijntjes en donkere kringen.

Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser - Light

Hoe te gebruiken?

Gebruik de spons applicator om gelijkmatig aan te brengen onder de ogen op donkere kringen en plekjes op de huid. Dep eventueel zachtjes na. De Maybelline instant anti-age rewind eraser eye concealer is zowel met als zonder foundation te gebruiken.

Wat ik wel van een andere video geleerd heb is om eerst wat olie onder je oog te deppen en een beetje in te laten trekken. (een oogcrème kan ook als je dat fijner vindt). Ik gebruikte de Seahorse Plankton High Definition Facial oil van Beauty Kitchen. Maar een ander soort olie kan ook wel, denk ik. Gewoon uitproberen wat werkt voor je.

 

Under eye setting powders

Weer van een andere YouTuber leerde ik dat er ook veel verschil is tussen under eye setting powders (ik had geen idee dat daar ook weer verschillen in waren!). Haar favoriet was de translucent setting powder van Laura Mercier maar ik heb de Ultra HD Microfinishing Loose Powder van MAKE UP FOR EVER gebruikt en die is ook heel mooi.

De concealer heeft een zachte, dunne structuur en is totaal niet cakey. Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser - Light

Het sponsje gebruik ik alleen maar om het op de huid te brengen, je kan hem het best verder met je vingers inkloppen. Want door het sponsje wrijf je alles weer weg vind ik.

Fotootje

Links op de foto heb ik de concealer van Maybelline (€6,50) gebruikt, rechts van MAKE UP FOR EVER (die is overigens ook heel goed, maar een stuk duurder, ongeveer €22 )

collage maybelline

 

Rechts zie je veel meer craquelé lijntjes onder mijn oog. Meer perkament-achtig. Beide ogen heb ik wel afgepoederd. Volgens Angie blijft het dan mooier zitten en dat werkt wonderwel prima!

 

Hier zie je de review van Angie. Echt de moeite waard!

Op dit moment is dus de Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser mijn holy grail, morgen kan het zomaar weer anders zijn. En natuurlijk ben ik ook nieuwsgierig naar haar nummer 1. Misschien dat ik die toch een keer ga proberen als mijn budget het toelaat.

Je hebt ook de Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Concealer 140 Honey/Miel, maar die kost 21,99 bij Bol.com. Waarom er zo een groot prijsverschil is, geen idee.

 

Welk merk under eye concealer gebruiken jullie? 

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Ivon 29 november, 2017
  2. chucky1012 29 november, 2017
  3. Sonja 28 november, 2017
  4. Deb 28 november, 2017
   • BeautyByBabs 28 november, 2017
  5. Iris 28 november, 2017
   • BeautyByBabs 28 november, 2017
  6. R&R 28 november, 2017
  7. Simone 28 november, 2017
   • BeautyByBabs 28 november, 2017
  8. Vanessa 28 november, 2017
  9. Natascha 28 november, 2017
  10. Josje 28 november, 2017
  11. Annette 28 november, 2017
  12. Loes 28 november, 2017
  13. Céline 28 november, 2017
   • BeautyByBabs 28 november, 2017
    • Céline 28 november, 2017
  14. bychristiana 28 november, 2017
  15. Hennie 28 november, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten