Fashion: Welke items uit de Zalon Box zal ik houden?

Ik heb de Zalon box besteld. Een box vol met fashion items van Zalando. Ken jij de zalon box al? Ik vond het idee erachter zo leuk en handig, dat ik het gewoon geprobeerd heb. En ik ben heel positief over deze box vanwege je personal stylist die je helpt om de leukste items uit te zoeken. Kijk maar mee!

zalon box

 

Het principe werkt heel eenvoudig. Je vult eerst een lijst in met allerlei gegevens over jezelf. Je styleprofiel.

 • Hou je van een klassieke look, ga je liever voor een minimalistische of stoere look etc.
 • Welke merken spreken je aan?
 • Wat voor prints vind je leuk?
 • Wat voor shirt heb je het liefst? (mouwloos, casual etc.)
 • Kledingmaat
 • Het bedrag wat je uit wilt geven en nog veel meer vragen over je persoonlijke voorkeuren.
 • Maar ook wat je liever niet hebt. Bepaalde kleuren, leer etc.

zalon box

Daarna kan je kiezen uit verschillende stylisten. Je kan lezen en zien wat zij voor je kunnen betekenen, en natuurlijk keek ik ook wat zij zelf voor kleding aan hadden. Ik koos Ruby wat ik achteraf een heel goede keus vond.

Ook kan je aangeven wat voor kleding je aanspreekt, en je kan een foto van jezelf uploaden. Dan kan de stylist meer zien hoe je lichaamsbouw is, de kleur van je haar etc.

Zij maakt dan combinaties van kledingstukken waarvan zij denkt dat die wel bij jou en jouw figuur passen. en het leuke is dat de voorgestelde kledingstukken ook gematcht kunnen worden met elkaar. Ik gaf aan dat ik het best moeilijk vond om leuke combinaties te maken en daar voorzag zij perfect in!

Je krijgt via mail een voorstel en dan beslis je welke kledingstukken je wel wilt passen. Die sturen ze naar je op.

deze service is helemaal gratis. Thuis kan je op je gemak alles passen en terugsturen wat je niet wilt houden. En dat allemaal zonder bezorg of verzendkosten!

De items!

River Island Jeans Skinny Fit/ Blouse Bridal Rose/ Streepjesbroek

Blouse Red/ Jeans/ Vest

Tuniek Royal Blue

Polkadot dress

Polkadot jurkje met vest en rode ceintuur (was een idee van de stylist, ik heb even een sjaal gebruikt omdat ik geen rode ceintuur had)

 

Tuniek Pepper Green

Asymmetrische jurk

Mochten jullie witte vlekjes op de foto’s zien, dat is niet op de jurk, niet op mijn camera, maar op de spiegel…. 😉

Netjes en verzorgd

Alles was prachtig ingepakt, zelfs een mooi blauw lint zat rondom de kleding. Het oog wil ook wat en dat is ze zeker gelukt. Ik kan natuurlijk niet alles kopen, een deel gaat terug. Maar ik hou die zeker in mijn achterhoofd en kan natuurlijk ze een andere keer bestellen.

Welke items zal ik houden? P.S Toen ik dit schreef had ik nog geen keuze gemaakt, inmiddels wel…Dus welke items heb ik gekocht? Wie mijn artikel gezien heeft over het gala van de Beauty Awards weet in ieder geval 1 kledingstuk 😉

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Priscilla 25 mei, 2018
  2. Lifestyle Today 23 mei, 2018
  3. Kool Family 23 mei, 2018
  4. Ivon 22 mei, 2018
   • BeautyByBabs 22 mei, 2018
  5. Annette 22 mei, 2018
  6. Deb 22 mei, 2018
   • BeautyByBabs 22 mei, 2018
  7. Charel 22 mei, 2018
  8. Loes 22 mei, 2018
   • BeautyByBabs 22 mei, 2018
  9. bychristiana 22 mei, 2018
  10. Sarah 22 mei, 2018
  11. Simone van Dongen 22 mei, 2018
  12. Jolanda 22 mei, 2018
  13. chucky1012 22 mei, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten