Fashion: Mijn Winterkleding Wishlist!

Zoals jullie vast weten ben ik echt zomer type. Het enige leuke aan de winter zijn voor mij de nieuwe kerstcollecties van de cosmeticahuizen en de daarbij horende events van de PR bureau’s. En zoals ik laatst ook vertelde, de nieuwe winterkleding. Fijne winterjassen, lekkere zachte truien en kekke laarzen. Ik laat jullie zien waarin ik deze winter wel gezien wil worden!

esprit

Mooie jeans

Ik wil nog een skinny en een flared jeans aanschaffen. Een skinny jeans heb ik al, maar ik vrees dat ik een aantal kilo’s ben aangekomen dus dan zit hij weer te skinny. Ik wil hem ditmaal in het zwart.

skinny jeans

De skinny dames jeans van Esprit vind ik altijd een fijne pasvorm hebben. Een goede stretch en high-waisted model vind ik het meest comfortabel zitten. Leuk detail: Deze jeans is deels vervaardigd van gerecycled materiaal!

Ik ben ook altijd dol gebleven op jeans met wijde pijpen en gelukkig zijn ze er nog steeds! De flared jeans had in de jaren zeventig een grote populariteit en kreeg in de jaren negentig een revival. Terecht!

Deze modellen zorgen er voor dat je heupen slanker lijken en dat vind ik natuurlijk helemaal prima. En in tegenstelling tot skinny jeans kan ik onder flared jeans makkelijker mijn laarzen aantrekken. Tenzij je je laarzen over je broek draagt, maar dan moet de schacht van de laars weer niet te nauw zitten…

Dark denim met hoogwaardig biologisch katoen en comfortabele stretch: ♥

bootcut/ flared/wijd

Een leuke blouse en trui…

Wist je dat een wijde top het mooist staat op een skinny jeans en een strakker model op een wijde jeans? Zo krijg je mer balans in je outfit.

Deze gelaagde top van chiffon vind ik top! De kleur, de wijde trompetmouwen… Ik zie mij daar wel in rondlopen.

wijde blouse

Katoenen trenchcoat met ribboorden

En deze jas! Die heb ik direct in mijn winkelmandje gedaan! Al denk ik dat ik hem eerst ga passen in de stad. Wat is ie leuk! Ik heb al een gewatteerde jas voor de heel koude dagen, deze is mooi in de herfst en tijdens de milde winterdagen. Is het geen plaatje?

trenchoat esprit

 

En dan eronder natuurlijk een paar leuke enkellaarsjes, een mooie herfst of winterjas plus sjaal en dan is het plaatje compleet.

Handig!

Wat ik heel handig vind op de pagina van Esprit: als je bij een kledingstuk op de pagina naar beneden scrolt dan zie je voor dat item direct ideeën waarmee je het kan combineren. Zoals hieronder deze kledingstukken die super goed matchen met de flared jeans.

combinatie esprit

 

Maar ook hoe een kledingstuk valt, zoals bij een broek de binnenbeenlengte, beenopening, de dikte van het materiaal en bij ieder kledingstuk meer informatie over het materiaal en een wasvoorschrift. Bij de blouses en tops staan onder andere ook de ruglengte en de mouwlengte. Zo kan je de juiste keuze maken en je kleding perfect onderhouden om er jarenlang plezier van te hebben!

Wat staat op jouw verlanglijst voor deze winter? 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Charel 7 september, 2018
  2. Deb 7 september, 2018
  3. Anna Gerrie 6 september, 2018
  4. Annette 6 september, 2018
  5. chucky1012 6 september, 2018
  6. Rory 6 september, 2018
  7. bychristiana 6 september, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten