Fashion- Dit jaar wil ik echt een kleurige winterjas kopen!

Ik kijk wel eens op YouTube naar Lucy Worsley en werd helemaal verliefd op de jas die zij aan heeft. Wat een mooie kleur en een apart model. Ik heb 2 zwarte en een (gebroken) witte jas, maar deze winter wil ik echt gaan voor kleur! Ik zal jullie laten zien wat ik bedoel.

Fashion- Dit jaar wil ik echt een kleurige winterjas kopen! 1 winterjas Fashion- Dit jaar wil ik echt een kleurige winterjas kopen!

Foto: Shutterstock

Lucy Worsley is hoofd curator van de koninklijke historische paleizen (die niet bewoond zijn door de koninklijke familie) in Engeland. Het zijn hartstikke interessante en leuke documentaires zoals: Wat voor kleding droegen de edelen aan het hof maar ook over het gewone volk. En hoe leefden zij? Hoe waren hun bad rituelen? Echt een aanrader als je van geschiedenis houdt! The History of the Home is heel leuk om naar te kijken!

Winterjassen…

Vorig jaar scoorde ik een winterjas in de opruiming voor zo een €7. Hij is lekker warm maar de jas was er alleen maar in maat 52, terwijl ik maat 42 heb. Je begrijpt het al, ik verzuip er nogal in. Prima jas als ik ooit nog richting Rusland ga… Impulsaankoopje dus.. 😉

 

Herst- en wintercollectie

Ik kijk momenteel in de winkels of de herfst en wintercollectie er al hangt en dan focus ik mij voornamelijk op de jassen. Maar wat zie ik? Zwart, heel donkerblauw en grijs. Ik ben dat donkere een beetje zat. Wellicht kleed het beter af, al denk ik dat ik beter een roze jas kan kopen waar een goed model in zit dan een hobbezak in het zwart. dus het model en de stof is ook zeker belangrijk.

Dit jaar wil ik ook een mooie soepel vallende jas. Per slot van rekening is de jas het eerst en vaak het enige wat mensen van je zien in de winter (en natuurlijk ook je pumps of laarzen) Handig is het om alvast te oriënteren te oriënteren in mijn favoriete webshop.

Ik zal jullie laten zien wat ik bedoel:

 

 

Prachtig vind ik deze sprekende kleuren! Een mooie grote sjaal erbij om de look af te maken.

 

 

Alle items die zijn afgebeeld zijn te koop bij Esprit. Bij Esprit vind je zulke mooie jassen en ik hou hun webhop in de gaten voor nog meer leuke herfst en winter items! Ik ga van de week hier in de stad even shoppen, twijfel wat ik het eerst ga kopen, die mooie (blauwe) jas of die geweldige laarzen?

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 18 september, 2017
   • BeautyByBabs 18 september, 2017
  2. Vanessa 18 september, 2017
  3. Annette 16 september, 2017
  4. chucky1012 16 september, 2017
  5. Sonja 16 september, 2017
   • BeautyByBabs 16 september, 2017
  6. bychristiana 16 september, 2017
   • BeautyByBabs 16 september, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten