Fail! Haarverf pakt niet zo best uit…

Mijn zoveelste haarverf debacle…

Ik kleur meestal thuis mijn haar en dat gaat eigenlijk best prima. Maar als ik eens totaal wat anders wil, zoals een kek rood kleurtje of highlights, dan ren ik 10 van de 10 keer weer snel naar de winkel om mijn eigen kleur weer te herstellen. Back to normal please!

Ik blijf het proberen. Verleid door de mooie foto’s op de verpakking. Deze keer zag k deze Préférence Glam highlights van L’Oreal Paris staan. Ik wilde het liefst Bronde ( niet bruin, niet blond) proberen maar kleurnummer 5 was niet te krijgen. Deze was namelijk geschikt voor donkerbruin haar. Jammer is dat altijd, dat er dan maar 1 versie in de winkel ligt.

glam highlights haarverf l'oreal

Als ik zo een doos zie dan denk ik: “Wauw, wat mooi”…. Eenmaal op mijn haar denk ik: “Help, wat zie je er ridicuul uit!” Ik weet het, je moet je niet laten leiden door de mooie plaatjes, maar tja… I am only human, zeg ik dan maar tegen mijzelf.

haarverf l'oreal

Zoals jullie op de foto’s zien werkt het als een malle, maar ik denk dat je echt iemand nodig hebt die het voor je aanbrengt. Als je het niet netjes verdeeld, dan krijg je zo een chaos. *slik*

haarverf

Het is goed spul, no doubt about it. Maar ik krijg het gewoon niet mooi verdeeld, ook omdat ik zoveel lagen (diepte) in mijn haar heb.

Het borsteltje wat erbij zit bewaar ik. Ik kan deze altijd nog gebruiken als ik met een meer passende kleur wat variatie in mijn haar wil aanbrengen. bijvoorbeeld 1 tintje donkerder of lichter. Dan wel met gewone verf, geen blekende highlighter’s meer.

Deze borstel glijd moeiteloos door mijn haar als de verf erin zit. Goed ontwerp!

haarverf borstel l'oreal

,

Mijn haar heeft nu een flinke opdonder gehad. Een dag later heb ik weer een normale kleur eroverheen gegooid namelijk Poly Palette Perfect Gloss Color nummer 200. Donker Espresso… wat een opluchting…!

poly palette espresso

Ik ben benieuwd als ik stop met kleuren, hoe ik eruit zal zien als ik echt grijs ben. Zoiets?

babs grijsachtig

of…

babs grijs haar

 

The rescue:

Ik ontving die dag toevallig de hele collectie haarproducten van Oriflame. Alsof ze het wisten dat ik spreekwoordelijk met mijn handen in mijn haar had gezeten!

Wij gaan kijken of er nog wat te redden valt met de hulp van Oriflame, so stay tuned!

Kleuren jullie je haar zelf of laat je het liever door de kapper doen ?

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. chucky1012 14 juli, 2015
  2. Margo 14 juli, 2015
  3. Veertig Plus 14 juli, 2015
   • BeautyByBabs 14 juli, 2015
  4. Gonny 14 juli, 2015
   • BeautyByBabs 14 juli, 2015
    • Gonny 14 juli, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten