Face Mists van The Body Shop- Review

“Face- Mist” jij al? Ik heb even een nieuw werkwoord gemaakt, ik face-mist, jij face-mist, wij face-misten… Nee, alle gekheid op een stokje, The Body Shop zorgt voor verzorgde zachte huidjes, lekker geurende huidjes en gehydrateerde huidjes. Vandaag is het een heerlijk warme dag en dan zet ik standaard een face mist binnen een straal van 5 meter in mijn bereik. Spritzen maar!

the body shop face mists

The Body Shop verwent je zintuigen weer met deze heerlijke geurende Face Mists. Wat dacht je van de geur van mandarijnen, kokos of hou je meer van aardbeitjes?

Mandarin Energising Face Mist

De geur van sinaasappel en dus ook mandarijnen geeft mij altijd een vrolijk en “uplifting” gevoel. Als er iemand naast mij een sinaasappel pelt, dan vind ik dat altijd zo lekker ruiken! En die geur geeft je een energieke boost en direct ook een zomers gevoel. Herken jij dat ook?

the body shop face mist mandarin

De Mandarin Energising Face Mist is verrijkt met extracten van mandarijn, camu camu-bes en macaroot-wortel uit Peru en revitaliseert en zorgt voor een glanzend ogende huid.

Camu camu bessen zijn paars-rode bessen van de camu camu struik die bij de rivieren van het Amazonegebied groeit. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat camu camu bessen krachtige virusremmende eigenschappen

Meer eigenschappen:

  • Een natuurlijke antidepressivia
  • Superfood
  • Helpt tegen stress
  • Helpt tegen huidveroudering

 

Strawberry Smoothing Face Mist

Deze face mist is verrijkt met extracten van sappige aardbeien en goyave uit Brazilië en zorgt voor een gladder ogende huid en een egaal ogende teint.

the body shop face mist strawberry

Goyave (Guava) is een vrucht van de guyave boom en zit bomvol anti-oxidanten. Ik had geen idee wat een gezonde vrucht deze was!

Coco Calming Face Mist

Hou je net zoveel van kokos als ik dan kan ik zeker deze aanbevelen!
De Coco Calming Face Mist is verrijkt met natuurlijk verfrissend kokoswater, aloë vera en bisabolol en verzacht onmiddellijk de huid.

the body shop face mist coco

Over Bisabolol:

De stof wordt gewonnen uit Kamille, maar kan ook worden gesynthetiseerd. Bisabolol heeft overigens de voorkeur boven Kamille, omdat deze laatste ook stoffen bevat waar een enkeling allergisch op kan reageren.

Bisabolol kalmeert en wordt al jaren gebruikt als stimulans voor wondheling. Daarnaast heeft het een ontstekingsremmende eigenschap die schimmel en bacteriën tegengaat.

De stof scoort zeer goed als het gaat om gezondheidsrisico’s en werkt zelfs als een anti-irritant. Bisabolol kan door iedereen gebruikt worden voor allerlei toepassingen; van saunakruiden tot gezichtslotion tot handcrème. Bron: nu.nl

 

Conclusie:

the body shop face mist strawberry

Ik vind ze alle drie heel fijn en zoals je hierboven leest is het niet alleen een spray die gewoon lekker ruikt, maar zij bevatten ook heel goede verzorgende ingrediënten, waarvan ieder type weer een ander doel dient. Meer varianten zijn de Rose Dewy Glow Face Mist en de Mint Mattifying Face Mist. Keuze genoeg dus!

60 ml/ €8 te koop bij The Body Shop

 

 

Geen update meer missen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

  1. Klikt goed ik houd van face-mists zoals je weet, ga er zeker eens bij kijken als ik door mijn huidige voorraad heen ben. Dat gaat trouwens best hard met dit weer 🙂