Eyeliner als je overhangende oogleden hebt, welke methode werkt het best?


Eyeliner, dik of een dun lijntje?

Ik zoek wat af op het internet naar tips & trics om overhangende oogleden minder opvallend te maken. Op beauty gebied is dat mijn grootste  hang-up. Geef mij €400 en ze worden gefixt…. huh…waar? Dat verklap ik niet. (en mijn gebit, smile!)

Maar zolang ik niet de centjes heb, zal ik het moeten doen met optische trucjes. Zoals in mijn blogpost over de ooglift stickers van tja, die… homeshopping zender. Je ziet daar ook goed bij mij het verschil zonder en met de stickers.

Je komt zoveel filmpjes tegen hoe je het beste jouw overhangende oogleden kan camoufleren en meestal gaat het dan over spelen met oogschaduw. Wat mij betreft is iedere look hetzelfde qua opbouw. In de crease, die ik eigenlijk niet meer heb, breng je een matte, donkere kleur aan om de boel optisch naar achteren te duwen. Even simpel gezegd, lichte kleuren halen de boel naar voren, donkere tinten naar achteren.

Ik ga kijken hoe ik het beste met eyeliner mijn ogen kan laten ‘poppen’..

Knipsel

Over eyeliner lees je vaak, als je geen grote kijkers hebt, een dun lijntje meer dan voldoende is en daarom vond ik dit filmpje wel lekker out of the box. We gaan een BOLD winged eyeliner aanbrengen! Het model in het filmpje heeft geen supergrote oogleden, maar nog wel een strak huidje. Geen huidverslapping/overschot en rimpels. En die heb ik dan wel weer.

Aziatische meisjes hebben ook veel tutorials over hooded eyes, maar hetzelfde verhaal. Jong en een strakke huid… zucht

Hier wordt juist een behoorlijke statement lijn en wing gezet. Best leuk, dus ik ga het ook gewoon proberen!

Stap 1 ) Eerst heb ik een dun lijntje aangebracht… , zonder mascara…mooi? (let niet op het vage beeld, ik kan niet inzoomen met mijn camera)

eyeliner overhangende oogleden

Stap 2) Daarna heb ik de eyeliner wat dikker aangezet. Niet zo heftig als onderstaand filmpje. Dat lukt mij simpelweg niet…

stap 2 eyeliner overhangende oogleden

 

 

Stap 3) Echt een lange wing maken, kan wel, maar zag er niet mooi uit. en blijf die droopy ogen houden, dus we gaan verder met wat mascara.

Perfect is het niet, maar mijn ogen zijn nu wat sprekender.

Ik weet niet welke variant ik nu het mooist vind.. de dunne of de dikkere lijn?

Wat vinden jullie?

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Wendy 31 augustus, 2015
   • BeautyByBabs 1 september, 2015
    • Wendy 2 september, 2015
     • BeautyByBabs 2 september, 2015
  2. sarina 21 mei, 2015
   • BeautyByBabs 12 januari, 2015

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten