Even een weekje pauze…

Deze week bij beautybybabs verder alleen wat persberichten voor jullie… Ik had ze al gemaakt en ingepland en wilde nog wat reviews schrijven. Wie mij volgt merkt vast allang dat ik om-en-om vaak reviews en persberichten plaats. Maar door de ziekte van Marie kan ik mij er even niet toe zetten om uitgebreide reviews te schrijven. Mijn hoofd staat er gewoon even niet naar. Althans, deze week in ieder geval niet.

Even een weekje pauze... 1 pauze werk Even een weekje pauze...

Daarbij komt dat ik de laatste tijd en zeker nog meer pijn in mijn rug, nek en hoofdpijn heb. En ik slik al een tijdje die pijnstillers die nu in het nieuws zijn, die zijn best pittig en het klopt wel, je raakt er aan gewend waardoor ze niet zo goed meer werken… Maar het idee alleen al dat ik niks zou hebben om de pijn te dempen, ik moet er niet aan denken hoe dat dan aanvoelt.

Binnenkort ga ik een ander traject volgen voor mijn gezondheid en hopelijk helpt dat dan ook bij mijn pijnklachten. Want fysiek konden ze maar niks vinden, en het moet toch ergens vandaan komen lijkt mij. We gaan het meemaken.

Hoe is het nu met Marie?

Deze foto’s heb ik gisteren van Marie gemaakt.  Ik heb de poort afgesloten dus kan/gaat ze af en toe de tuin in. Ze kan haar tongetje niet in haar mond houden en knarst als ze eet. Morgen belt Jeroen de dierenarts.

Dus eerst Marie er weer weer bovenop helpen, als het met haar ook weer beter gaat zal het “stressniveau” hopelijk bij mij wat dalen. (lees: spierspanning). Het kan zijn dat ik er volgende week er weer als vanouds ben en anders dan maar even niet.

Liefs, Babs

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Babs 22 september, 2019
  2. Rory 21 september, 2019
  3. Petra 20 september, 2019
  4. Irene 18 september, 2019
  5. Natasja 17 september, 2019
  6. Tessa 17 september, 2019
  7. Jouvence.nl 17 september, 2019
  8. Deb 17 september, 2019
  9. bychristiana 17 september, 2019
  10. Mariska 17 september, 2019
  11. Edith Koolen 17 september, 2019
   • Babs 22 september, 2019
  12. chucky1012 17 september, 2019

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten