Etos nagellak- My Chocolony

Etos is goed bezig, zeker met de nieuwe collectie nagellakjes! Ik denk dat heel wat mensen nu vaker daar hun nagellak gaan kopen, want qua/ prijs kwaliteit zijn deze lakjes meer dan goed te noemen. En ook heel mooi! Ik heb een prachtige kleur gekocht, helemaal herfst proof! My Chocolony is, hoe kan het eigenlijk anders, bruin van kleur. Ik laat hem aan jullie zien.

etos my chocoloni

Het grappige is dat ik de laatste tijd ook het getal 59 heel vaak tegenkom, mijn geboortejaar. 1959. Laatst ook met kleding, een jurk kostte €11,59, mijn geboortedatum en jaar bij elkaar!

Dus als ik er niet uitkom wat ik moet kiezen, dan kies ik een getal die iets met mij te maken heeft. Een soort iene miene mutte , welk getal past bij mij.

Ik moest direct denken aan Tony, je weet wel, van die lekkere chocolade. Deze nagellak vind ik ook van een hoog smulniveau.

etos-nagellak-nieuw

Het kwastje vind ik fijn, breed en afgerond. Dat vind ik lekker lakken.

De metallic-achtige glans maakt deze nagellak heel speciaal. Het is lastig te bepalen wat de exacte kleur is, de lak is bruin met een ietwat grijze tint. Twee laagjes is voldoende, deze donkere kleur dekt goed!

Ik heb de topcoat van Essie gel couture gebruikt, dus hoe lang hij exact blijft zitten durf ik niet te zeggen.

Ik vind hem in ieder geval prachtig!

€1,99

handtekening Babs

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 5 november, 2016
  2. Melike 5 november, 2016
  3. Astrid 5 november, 2016
  4. YuSt 5 november, 2016
  5. Annette 5 november, 2016
  6. Gonny 5 november, 2016
   • BeautyByBabs 5 november, 2016
  7. chucky1012 5 november, 2016
  8. Miss B Blogz Thingz Over.. 5 november, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten