Etos nagellak- My Chocolony

Etos is goed bezig, zeker met de nieuwe collectie nagellakjes! Ik denk dat heel wat mensen nu vaker daar hun nagellak gaan kopen, want qua/ prijs kwaliteit zijn deze lakjes meer dan goed te noemen. En ook heel mooi! Ik heb een prachtige kleur gekocht, helemaal herfst proof! My Chocolony is, hoe kan het eigenlijk anders, bruin van kleur. Ik laat hem aan jullie zien.

etos my chocoloni

Het grappige is dat ik de laatste tijd ook het getal 59 heel vaak tegenkom, mijn geboortejaar. 1959. Laatst ook met kleding, een jurk kostte €11,59, mijn geboortedatum en jaar bij elkaar!

Dus als ik er niet uitkom wat ik moet kiezen, dan kies ik een getal die iets met mij te maken heeft. Een soort iene miene mutte , welk getal past bij mij.

Ik moest direct denken aan Tony, je weet wel, van die lekkere chocolade. Deze nagellak vind ik ook van een hoog smulniveau.

etos-nagellak-nieuw

Het kwastje vind ik fijn, breed en afgerond. Dat vind ik lekker lakken.

De metallic-achtige glans maakt deze nagellak heel speciaal. Het is lastig te bepalen wat de exacte kleur is, de lak is bruin met een ietwat grijze tint. Twee laagjes is voldoende, deze donkere kleur dekt goed!

Ik heb de topcoat van Essie gel couture gebruikt, dus hoe lang hij exact blijft zitten durf ik niet te zeggen.

Ik vind hem in ieder geval prachtig!

€1,99

handtekening Babs

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 686 andere abonnees

10
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
DebMelikeAstridYuStAnnette Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Deb
Gast

Mooie kleur, echt een herfst tint maar wel een one of a kind. En de naam is ook erg leuk gevonden 😉 Leuk dat ze moeite doen voor originele namen en de lakjes geen saaie nummers geven!

Melike
Gast

Wat een leuke naam!! Ik had echt een chocolade achtige kleur verwacht, maar dit is nog veel mooier. Ik hou echt van dit soort kleurtjes in de winter. Ik ga hem denk ik ook halen bij de Etos;) De prijs is ook super!

Astrid
Gast

Prachtige kleur Babs! Staat weer mooi op je mooie nagels. Ik vind dat ze ook mooi lakken, zonder streperig te worden.

YuSt
Gast

Wat een beauty! Ik hou hier wel van! Jammer dat Etos 15 km verderop zit… of is dat beter? Hihihi

Annette
Gast

Mooi, ik heb ook net een Etos nagellakje gekocht voor mijn volgende nagel update 🙂

Gonny
Gast
Gonny

Mooi mooi mooi
En de heerlijke Tony’s Chocolonely is nu in de aanbieding bij supermarkt Jan Linders.
Zelfde prijs als de nagellak.
€ 1,99 😉

chucky1012
Gast

Erg mooi 😉

Miss B Blogz Thingz Over..
Gast

Love this Color!😍 Ik hem definitly halen!
Ohwwww Yesss!
ThnQ for Sharing!
Hugz, Miss B.💋

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten