Etos L.O.V Foundation- Review

Toen ik een paar weken terug bij Etos rond wandelde op zoek naar nepnagels stuitte ik op het merk L.O.V . Is dit merk nieuw? Yep, inderdaad. Ik had er inderdaad nog nooit van gehoord of ergens hierover gelezen. Het schap zag er wel heel aantrekkelijk uit en ik moest gewoon wat meenemen. Het werd de serum foundation. Benieuwd wat ik ervan vind?

L.O.V serum foundation Etos

Over L.O.V

L.O.V maakt gebruik van exclusieve & voedende ingrediënten, bevat een SPF en beschikt over goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ontdek en laat je inspireren door de make-up van L.O.V 

De foundation zit in een (zwaar) glazen flesje met pipet. Ik ben geen voorstander van dit soort pipetjes, want het werkt gewoon niet fijn. Dan strijk ik er maar met mijn vinger langs om de foundation eraf te halen. Ik heb veel liever een tube of pompflacon. Het is een serum foundation en dat trekt mij wel. Niet te dekkend en volgens L. O.V ook heel voedend voor de huid. Ik heb gekozen voor een meer roze teint dit keer. Vaak vind ik dat gele tonen mij zo bleek maken, zeker in de winter.

Rosy Touch 030

Evens and protects, covers imperfections, unveils radiance

Ik vind niet dat deze foundation imperfecties dekt, daar is hij te doorzichtig voor. Maar deze foundation heeft wel een SPF 20 dus dat vind ik wel een pluspunt.

 

L.O.V serum foundation Etos

 

De kleur ligt heel dicht bij mijn huidskleur op mijn hand.

Nu laat ik het op mijn gezicht zien, rechts met de serum foundation.

 

Ik heb één dun laagje opgebracht, zoals jullie zien is deze foundation niet dekkend. Het geeft mijn gezicht wel wat meer kleur. Het bonnetje ben ik kwijt maar ik dacht dat het €14,95 kostte. Geen holy grail, maar ook geen miskoop.

Ik kan de foundation niet op de website van Etos vinden, wel andere make-up van L.O.V. En dat ziet er top uit!

Geen update meer missen?

  1. Fabienne, enjoyyourownbeauty 23 december, 2017
  2. Marielle 21 december, 2017
  3. Sonja 21 december, 2017
  4. Wendy 21 december, 2017
  5. Charel 21 december, 2017
  6. Annette 21 december, 2017
  7. bychristiana 21 december, 2017
  8. Jolanda 21 december, 2017
  9. priscilla 21 december, 2017
  10. chucky1012 21 december, 2017
  11. Hennie 21 december, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten