EPIC-Echte Post is Cool Editie 5.0! Mijn pakketje!

Zaterdag 21 oktober was het zover. De 100 EPIC fans mochten hun pakketje uitpakken. Echte Post Is Cool is een initiatief van de bloggers Northflix en Monsieur Mango.  Kijk maar naar wat ik allemaal kreeg, hartstikke leuk!

epic pakketje mieke

Hoe werkt #EPIC?

Je geeft op dat je mee wilt doen, je maakt een lijstje over wat je leuk vindt en waar krijg je juist de griebels van? (De geur van kokos, geitenkaas of spinnen?). Waar ben je juist dol op? (chocolade, scrubs of leesvoer) of… wat valt er uit je kast als je de deur opentrekt?  (opschrijfboekjes, crèmes, maskers of tompoucen om maar wat te noemen) .

Er worden lootjes getrokken en je krijgt een swapmaatje toegewezen. Zij (of hij) ontvangt jouw wishlist en vice versa. Je kon je opgeven tot en met 25 september, en op 21 oktober was het unboxing day. (ik moet dan toch altijd denken aan mannen die hun boxershort uittrekken… 😉

Mijn pakje ging naar Annette van annagesgracefully. Ik ken Annette al wat jaartjes via onze blogs. Als ik wil dat ze een hekel aan mij zou gaan krijgen dan had ik haar een hele verzorgingslijn met kokosgeur op moeten sturen, hahaha! Ik las dat ze het pakketje leuk vond, een pak van mijn hart!

Mieke van mieksmind.nl had mijn lootje getrokken en daar kwam ik natuurlijk pas achter toen ik het pakket opende. Mieke had alles heel vrolijk ingepakt plus nog een lading stuifsneeuw erbij gestopt. Ze had het goed gelezen: “Alles waar ik om kan lachen” en spullen die je kan gebruiken om productfoto’s “op te leuken”. Nou, dat zat erin, hoor! Ik vind het echt zo grappig!

 

Jullie zijn nu vast nieuwsgierig wat er allemaal in zat…

Een mooie blush!

blush

Prachtig pakje!

epic (3)

Yeeeh… Een nagelak van essence!

nagellak essence

 

Leuke kaartjes 🙂

epic (6)

epic (5)

Mascara, een lip pencil en chocolade korrels, jammie!

Leuk ingepakt, mooi dat glanzende papier! (en ik weet hoe onhandig die zijn om daarmee iets in te pakken ;))

 

epicpakje 1

Benieuwd naar YSL!

epic (2)

Heel blij met mijn mooie pakketje! Dank Northflix en Monsieur Mango voor het organiseren en natuurlijk Mieke!

Willen jullie nog een review terugzien van een product?

 

Geen update meer missen?

  1. Lianne 26 oktober, 2017
  2. Irene 25 oktober, 2017
  3. Marsha 24 oktober, 2017
  4. chucky1012 24 oktober, 2017
  5. Sonja 23 oktober, 2017
   • BeautyByBabs 23 oktober, 2017
  6. Deb 23 oktober, 2017
  7. Annette 23 oktober, 2017
  8. Natascha 23 oktober, 2017
  9. Rebecca 23 oktober, 2017
  10. Anna Gerrie 23 oktober, 2017
  11. Iris 23 oktober, 2017
  12. bychristiana 23 oktober, 2017
  13. Jolanda 23 oktober, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten