EPIC-Echte Post is Cool Editie 5.0! Mijn pakketje!

Zaterdag 21 oktober was het zover. De 100 EPIC fans mochten hun pakketje uitpakken. Echte Post Is Cool is een initiatief van de bloggers Northflix en Monsieur Mango.  Kijk maar naar wat ik allemaal kreeg, hartstikke leuk!

epic pakketje mieke

Hoe werkt #EPIC?

Je geeft op dat je mee wilt doen, je maakt een lijstje over wat je leuk vindt en waar krijg je juist de griebels van? (De geur van kokos, geitenkaas of spinnen?). Waar ben je juist dol op? (chocolade, scrubs of leesvoer) of… wat valt er uit je kast als je de deur opentrekt?  (opschrijfboekjes, crèmes, maskers of tompoucen om maar wat te noemen) .

Er worden lootjes getrokken en je krijgt een swapmaatje toegewezen. Zij (of hij) ontvangt jouw wishlist en vice versa. Je kon je opgeven tot en met 25 september, en op 21 oktober was het unboxing day. (ik moet dan toch altijd denken aan mannen die hun boxershort uittrekken… 😉

Mijn pakje ging naar Annette van annagesgracefully. Ik ken Annette al wat jaartjes via onze blogs. Als ik wil dat ze een hekel aan mij zou gaan krijgen dan had ik haar een hele verzorgingslijn met kokosgeur op moeten sturen, hahaha! Ik las dat ze het pakketje leuk vond, een pak van mijn hart!

Mieke van mieksmind.nl had mijn lootje getrokken en daar kwam ik natuurlijk pas achter toen ik het pakket opende. Mieke had alles heel vrolijk ingepakt plus nog een lading stuifsneeuw erbij gestopt. Ze had het goed gelezen: “Alles waar ik om kan lachen” en spullen die je kan gebruiken om productfoto’s “op te leuken”. Nou, dat zat erin, hoor! Ik vind het echt zo grappig!

EPIC-Echte Post is Cool Editie 5.0! Mijn pakketje! 2 epic EPIC-Echte Post is Cool Editie 5.0! Mijn pakketje!

 

Jullie zijn nu vast nieuwsgierig wat er allemaal in zat…

EPIC-Echte Post is Cool Editie 5.0! Mijn pakketje! 4 epic EPIC-Echte Post is Cool Editie 5.0! Mijn pakketje!

Een mooie blush!

blush

Prachtig pakje!

epic (3)

Yeeeh… Een nagelak van essence!

nagellak essence

 

Leuke kaartjes 🙂

epic (6)

epic (5)

Mascara, een lip pencil en chocolade korrels, jammie!

Leuk ingepakt, mooi dat glanzende papier! (en ik weet hoe onhandig die zijn om daarmee iets in te pakken ;))

 

epicpakje 1

Benieuwd naar YSL!

epic (2)

Heel blij met mijn mooie pakketje! Dank Northflix en Monsieur Mango voor het organiseren en natuurlijk Mieke!

Willen jullie nog een review terugzien van een product?

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 686 andere abonnees

14
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
13 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
LianneIreneMarshachucky1012BeautyByBabs Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Lianne
Gast

Leuk zo’n pakketje, ik ga de volgende keer opletten dat ik op tijd ben, want ik vergeet het telkens. Zo dom! Want het lijkt mij zo leuk. 🙂

Irene
Gast

Wat een leuk initiatief. Het is een prachtig pakketje!

Marsha
Gast

Ik vind dit echt super leuk zeg! Wat een leuke producten heb je gekregen! ^^

chucky1012
Gast

Zo een leuk pakket 😉

Sonja
Gast

Ooooooh Babs… jij ook goed verwend! Waar gebruik je die korrels voor?

Deb
Gast

Wat een leuk pakketje heb je gehad! Ik vind het echt zo’n leuk initiatief .. Ik ben dol op verrassingen! Ik hoop volgend jaar toch echt eens mee te doen. Ik vind het oudroze lakje erg mooi, misschien wil je die eens swatchen?

Annette
Gast

Leuke items heb je ook ontvangen!

Natascha
Gast

Leuk om te zien dat jij ook zo heerlijk verwend bent! Net zoals Annette trouwens 🙂

Rebecca
Gast

Waauw wat is alles ontzettend leuk ingepakt! Daar is zeker wat moeite voor gedaan.
Heel leuk dat je hier aan mee hebt gedaan. Ik twijfel telkens weer of ik mezelf moet inschrijven hahah
Hele leuke spulletjes heb je gekregen

Anna Gerrie
Gast

Heel leuk pakketje! Mooi gedaan 🙂

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten