Een zuivere huid met Sans Soucis- Puistjes, Goodbye!

Is jouw huid onrustig na de feestdagen en kan deze wel een oppepper gebruiken? Onzuiverheden verdwijnen binnen een handomdraai met de Sans Soucis Clear Skin Anti-Blemish Stick en crème!

Aqua Clear Skin Anti-Blemish

De stick en crème bieden snel hulp bij onzuiverheden. De producten bevatten pirocton olamin en zinkoxide: antibacteriële ingrediënten die het ontstaan van onzuiverheden en mee-eters tegengaan. Zinkoxide heeft daarnaast een adstringerende werking.

Adviesprijzen:

  • Anti-Blemish Stick €15,95
  • Anti-Blemish crème €19,95

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
2 jaren geleden

Ik heb vroeger heel erg last gehad van acne en daadwerkelijk alles geprobeerd, maar ik kan met recht zeggen dat geen ENKEL product echt iets voor me deed. Uiteindelijk heb ik een roaccutane kuur gekregen van de dermatoloog en dat was voor mij de oplossing.

Tessa
2 jaren geleden

Wat is jouw ervaring met deze producten? Ze klinken erg fijn

chucky1012
chucky1012
2 jaren geleden

Zo dit klinkt erg goed.
Ik had vaak iets van dit merk gezien maar helaas hield de prijs me tegen….
Misschien nu toch eens kopen nu ik dit artikel gelezen heb…..

Xoxo

Rory
2 jaren geleden

Ben ik nu mijn comment kwijt? Snik.
Ik vertelde dat ik nu geen incidentele puistjes meer heb. Weet niet of dat aan een betere verzorging van mijn huid ligt, minder snoepen of het ouder worden. Goed om te weten dat deze producten bestaan. Zou het beter zijn om de crème te gebruiken omdat je met een stick van puist naar puist gaat? Ik denk aan besmetting en hygiëne. Of maakt dat niet uit door de ingrediënten?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten