Een muzikale verrassing van The Body Shop (en een persoonlijk verhaal)

Vandaag kreeg ik een pakket van The Body Shop.  Ik dacht dat het producten waren om te reviewen maar het bleek een wel heel bijzondere kerstkaart te zijn! Op dat moment besefte ik dat ongeveer 2 jaar geleden mijn leven er heel anders uitzag…

kerst the body shop

Wat ik kreeg is een echt kerstgeschenk en wat vind ik dat leuk! Zo leuk dat ik direct achter de laptop geklommen ben om het te laten zien, maar eerst een persoonlijk verhaal.

 

Zo een twee jaar geleden ging het niet zo goed in huize IJkelenstam. Ons huis moest verkocht worden, uitstel was niet meer mogelijk. Dus voor een prikkie ging het huis waarin Tom opgegroeid was naar de volgende eigenaar. Dat deed behoorlijk pijn en ik was dan ook vreselijk verdrietig…

remy mattie en siep

De drie katten die bij mij woonden Remy, Mattie en Siep moesten weer terug naar hun eigenaar, die verderop in de straat woonde. Het was niet anders. Die katten kwamen spontaan bij ons wonen, waarschijnlijk omdat ik ze ook in de vakanties eten gaf als hun baasje op vakantie was en zij vonden het wel gezellig bij mij.

 

Ook omdat wij geen andere woning hadden en de gemeente ons ook niet hielp. Niemand hielp eigenlijk. Geen instantie die wat kon of wilde doen. Nou ja, wij “mochten” iedere ochtend naar Nijmegen gaan en daar bij een opvangtehuis gaan vragen of er voor die nacht een slaapplek was. Knus tussen de zwervers en de junks.

Nu heb ik natuurlijk medelijden met mensen die geen vaste woon- of verblijfplaats hebben, maar ik zag mijzelf daar niet slapen. Ik vind logeren bij een familielid al niet prettig, nooit gevonden, als kind ook niet.

Wij hebben dus meer dan een maand lang “gezworven” van camping naar camping.

Steeds een heel goedkope aanbieding gepakt voor een lang weekend of midweek en godzijdank schoot de familie financieel te hulp. Wij zijn in het Hoge Noorden van het land geweest tot in Zeeland. En anders hadden we de auto nog om in te slapen (hoewel deze volgestouwd was) …het oude bakkie is inmiddels weg, die haalde de APK niet meer en nu rijden wij in de auto van opa. (Jeroen brengt hem altijd naar het ziekenhuis en toen mijn schoonmoeder nog leefde haar ook natuurlijk)

 

Maar we hielden onze humor! Tijdens zo een verhuizing vind je de meest maffe dingen, zoals oude brillen 🙂

 

Toen wij daarna tijdelijk in een flat konden gaan wonen, een huurwoning, waren wij de koning te rijk.

Maar echt veel hadden wij niet. Zo rond sinterklaas kwamen kennissen langs met tassen vol etenswaren .. wat een liefdevolle geschenken waren dat! Zelfs iemand die ik alleen van Facebook kende hielp met verhuizen en van hen kreeg ik ook allemaal handige spulletjes.

Wij zijn nu 2 jaar verder en ik heb keihard gewerkt aan mijn blog. Heel veel mooie producten mogen reviewen en als kers op de taart krijg je dan ook nog spontaan kerst cadeau’s van bedrijven.

Dan weet ik bijna niet wat mij overkomt en dan ben ik echt intens dankbaar dat mijn werk gewaardeerd wordt!

Kijk eens hoe gaaf!

the body shop kerstkaart

 

 

Een prachtige hardcover buitenkant met allemaal glitters en als je hem open doet krijg je deze grappige film te zien. Ik heb hem wel 10 keer gezien, hij blijft leuk!

Er zit een boek in met alle top producten van The Body Shop plus leuke DIY tips.

oils of life

Je krijgt een beetje het gevoel alsof ik je eigen privé bioscoop zit en het beeld is haarscherp.  Techniek, techniek en gadgets, ik hou daar van.

the body shop kerstkaart

 

 

 

The Body shop zet zich in voor de natuur en de dieren. Voor 1 gekocht cadeausetje wordt 1 vierkante meter tropisch regenwoud hersteld.

Ik ben blij dat ik The Body Shop dit jaar goed heb leren kennen en behalve dat zij heerlijke producten hebben, steunen zij dus ook een mooie doelen. Het regenwoud is belangrijk voor het voortbestaan van vele diersoorten en dieren hebben geen “stem’ dus moeten wij dat voor ze doen.

Enrich, not Exploit

Dit betekent voor ons dat we niet alleen mensen willen verrijken, maar ook onze planeet, de biodiversiteit en de bronnen. We willen op een eerlijke manier samenwerken met boeren en leveranciers, en gemeenschappen helpen een eigen toekomst op te bouwen. Onze producten zijn verrijkend, maar doen geen loze beloften en worden nooit getest op dieren.

 

Ik zie het ook als een blijk van waardering en dat doet mij goed. Dus The Body Shop en House of Rebels, heel erg bedankt en ik hoop in 2017 nog veel mooie samenwerkingen met jullie te kunnen hebben!

Ik zet de artikelen over de The Body Shop even op een rijtje voor wie het wil (terug)lezen:

 

Ik ben echt in mijn sas met mijn cadeau van The Body Shop! Het is echt een collectors item en ik zal hem iedere kerst weer tevoorschijn halen.

Tip: De kerstcollectie is nu te koop met 50% korting!

handtekening Babs

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. BeautyByBabs 23 december, 2016
  2. hillybillybeauty 23 december, 2016
   • BeautyByBabs 23 december, 2016
  3. Melike 22 december, 2016
  4. Aileen 22 december, 2016
  5. Irene 22 december, 2016
  6. Tamara TS 21 december, 2016
  7. Charel 21 december, 2016
  8. Yvonne 21 december, 2016
  9. Annette 21 december, 2016
  10. Natascha 21 december, 2016
  11. Marsha 21 december, 2016
  12. Lesley 21 december, 2016
  13. Anna Gerrie 21 december, 2016
  14. Debbie 21 december, 2016
  15. Jolanda 21 december, 2016
  16. Lonneke 21 december, 2016
  17. chucky1012 21 december, 2016
  18. YuSt 21 december, 2016
   • BeautyByBabs 21 december, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten