DM Drogist- Shoplog

Fijne koopjes bij de DM drogerie! Afgelopen zaterdag zijn wij een dagje naar Duitsland geweest en Duitsland verlaten wij niet zonder eerst naar de DM Drogist geweest te zijn. Wat ik gekocht heb laat ik zien natuurlijk in deze shoplog!

DM shoplog

 

Balea Douchegel

Ik ben echt fan van de Balea douchegels. De geuren zijn lekker en krachtig en de prijs is helemaal smullen!

Balea douchegel

Vanille & Cocos, Buttermilk & Lemon en Frambozen en Citroen, ik kan niet kiezen tussen die drie welke mijn voorkeur heeft. Alle drie heerlijke geuren. Per stuk 0,55 cent

 

Micellarwater

Deze Mizellenwasser ruikt zo lekker fris. Naar groene appeltjes. Alleen raad ik je aan deze niet voor je oogmake-up te gebruiken, bij mij prikt het. Al zou dat ook aan de mascara kunnen liggen die dan “oplost” en in mijn oog terecht komt.

alverde miccelar water

Bio- appel ook nog… 😉

 

Blond?

Gaat ze weer! Ik kan het niet laten, binnenkort eerst met de Syoss blond spray kijken of het staat en wie weet daarna… Deze silver spray had ik eerder gehaald bij Kruidvat.

blond spray

 

blond spray

En deze platinablonde haarverf weer bij de DM drogist… Je zal er maar om verlegen zitten (proest)

syoss cool blond

Hoe ouder, hoe gekker zullen we maar zeggen!

 

Ebelin eyeshadow brush

ebelin eyeshadow kwast

Deze kwast vind ik ideaal voor mijn crease, stevig, maar een niet te hard kwastje met een mooie afgeronde vorm!

 

Haarnetjes

haarnetjes

Het haarnetje wat de dames op dressuurpaarden dragen was geen succes… Mijn nep-knot is daar te groot voor en het netje te strak. Zodra mijn haar langer is en ik kan zelf een knot maken en kan ik die gebruiken.

Deze zullen vast wel passen!  (hoop ik, nog niet geprobeerd)

 

P2 Nagellak

P2 nagellak

Wat een prachtige lente/zomerkleur! Maar ik krijg hem niet mooi op mijn nagels, streperig, te doorzichtig. Het is natuurlijk een vrij lichte kleur, maar toch. Ik blijf oefenen!

 

Vergrootspiegel

vergrootspiegel

Hier zit een heel verhaal achter, dat kunnen jullie lezen in de volgende KeeK!

 

Balea scheergel met perzikgeur

scheergel perzik

Ruikt inderdaad lekker naar perzik!

Maar dit is meer een probeersel. Het is duurder dan de goedkoopste scheerschuim die wij bij Action/Kruidvat/ LIDL halen, dus deze koop ik niet meer. Je ruikt het even en dan… tja, dan schuif je het weer weg met je scheermes. Maar als je eens wat anders wilt, zeker heel lekker van geur!

Dit was weer mijn shoplog. Geen tassen vol, maar ik kan weer even vooruit. En wat scheelt dat met de Nederlandse drogist, wat dat betreft zou ik meer moeten gaan inkopen. Maar dan kom ik helemaal mijn huis niet meer uit 😉

 

Welk product koop jij altijd bij de DM?

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 1 maart, 2018
   • BeautyByBabs 1 maart, 2018
  2. Annette 26 februari, 2018
  3. Rory 25 februari, 2018
   • BeautyByBabs 25 februari, 2018
  4. Mira 24 februari, 2018
  5. Ivon 23 februari, 2018
   • BeautyByBabs 23 februari, 2018
  6. Simone 23 februari, 2018
  7. Loes 23 februari, 2018
  8. Sonja 23 februari, 2018
  9. Jouvence 23 februari, 2018
  10. Irene 23 februari, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten