Dit Verzin Je Niet: Een Desk Bunny als Paascadeau!

Orange Dutch Design Deskbunny

Herinneren jullie je nog die mooie Decanteer Wijnglazen en de Air Amp Smartphone Speaker die ik voor Valentijnsdag mocht testen? Die kreeg ik toen van Dit Verzin Je Niet.nl  

Nu mocht ik voor de Pasen 3 artikelen uitzoeken (maak me gek!) en ik laat vandaag mijn eerste item zien; een handige, maar ook heel geinige houder voor al je poststukken!

desk bunny

 

Desk Bunny van Invotis Orange Dutch Design

Ik hou van overzicht in mijn huis en zeker op mijn bureau. Rondslingerende post en pennen die overal liggen, daar word ik helemaal kriebelig van. Niets kunnen vinden en dan alles weer doorzoeken? Zonde van mijn tijd.

Ik zag deze schattige metalen bunny in deze trendy kleur en was direct verkocht. Deze rosé kleurige deskbunny staat zo volijk in mijn nieuwe huisje!

desk bunny 1

 

Hoe kan dit konijntje je helpen om orde in de chaos te scheppen?

Deze deskbunny heeft 5 vakken waar je je brieven, facturen, kaartjes, bonnetjes en rekeningen in op kan bergen.

De kleur rosé is nu helemaal hip, je hebt tegenwoordig ook kandelaars, lampen, klokken en nog veel meer trendy items in deze kleur … Ik ga eens kijken of ik nog meer leuke bureauaccessoires vind in deze kleur, zodat het één mooi geheel wordt. ♥ it!

 

 

Maar wacht even…

Je kan de deskbunny ook gebruiken als toast-houder, staat heel gezellig op een feestelijk gedekte ontbijttafel!

desk bunny toast

 

 

Deze desktopbuny is leuk om als paaskado te geven, maar ik vind dat sommige cadeautjes niet aan bepaalde feestdagen gekoppeld hoeven te worden. Een nieuwe baan, een nieuw huis, een verjaardag, jubileum… noem maar op.

Een konijntje in huis is altijd wel gezellig, toch?

Kijk voor nog meer leuke paasspullen maar eens op https://www.ditverzinjeniet.nl/thema-s/pasen.

De prijs? €15,95

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten