De voordelen van ooglaseren. Ja, ik wil, zonder bril!

Mijn wishlist blijft maar groeien en dan heb ik het niet over nieuwe make-up of een nieuwe jas. Ik heb het over medisch cosmetische ingrepen zoals ooglaseren, een draadlift voor mijn kaaklijn en een mooi gebit. (Denk aan kronen en facings). Mijn ogen laten laseren zou echt een uitkomst zijn, ik zie alleen maar voordelen!

oog laseren

Ik ben mijn bril(len) helemaal zat, ik moet om de haverklap van bril wisselen. Dat is zo onhandig tijdens het winkelen. Het liefst zou ik mijn ogen willen laten laseren, dan ben ik in één klap van die brillen verlost!

Als ik de stad in ga dan draag ik mijn “veraf” bril omdat ik ook in de verte wat wil zien en het helpt tegen hoofdpijn. Een opticien vertelde mij dat ik de hele tijd aan het “scherpstellen” ben met mijn ogen, heel vermoeiend.

Als ik naar de stad ga wil ik weer kunnen lezen wat er op een product staat, zoals de gebruiksaanwijzing of de inci lijst en dan heb ik weer mijn leesbril nodig. (+3). Ik loop dus standaard met 2 brillen rond. Na de pin transactie verdwijnt mijn leesbril weer in mijn tas of jaszak en dan gaat de andere bril weer op.

Bril kapot…

Jeroen zegt altijd: “Jij bent geen brillen-mens, jij laat je bril overal liggen”. Klopt, ik leg hem op bed, op de bank, op de trap. En laatst ging ik erop zitten.

bril kapot

Wat dat betreft zou ik mijn ogen willen laten laseren, ik zie alleen maar voordelen.

  • Niet steeds wisselen van bril.
  • Je hoeft je glazen niet schoon te maken.
  • Ik kan er niet op gaan zitten 😉
  • Altijd scherp zien, zeker een must bij het autorijden.
  • Mijn make-up verdwijnt niet achter een montuur.

En als laatste, ik ben ijdel. Ik vind dat een bril mij gewoon niet staat. Bij anderen vaak leuk, bij mij niet. Herkenbaar?

Ik heb mij al in het laseren verdiept en wat vaak ook helpt is het lezen van ooglaseren ervaringen. Een kennis vertelde mij ook dat het zijn beste beslissing ooit was, dus ik ga sparen!

Zouden jullie ooglaseren overwegen? 

 

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

15
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
10 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
BeautyByBabsSonjaCharelAstridAnnette Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Sonja
Gast

Mijn stiefvader heeft een nieuwe lens afgelopen week gekregen ivm staar.
Dan zou ik er ook iets aan laten doen, maar ik ben niet zo moeilijk of ik een bril op heb of niet.
Paul is zijn bril ook zat en zoekt al een tijdje naar een goede kliniek. Als hij het op zijn 50-ste nog wil, krijgt hij het van mij cadeau! Maar dat weet hij nog niet, ben al aan het sparen.

Charel
Gast

Als je er echt last van hebt zou ik het zeker overwegen! Gewoon lekker doen wat jij wilt X

Astrid
Gast

Hey Babs,

Zou echt super zijn en zeer stoer als je dat gaat doen! Mij lijkt het me enorm eng, maar ik zou het wel overwegen mochten mijn ogen ooit slecht worden. Ik hou ook niet zo van brillen hihi.
Wordt zoiets ook gedeeltelijk vergoed?

Liefs!

Annette
Gast

Ik zou in mijn broek poepen van angst hahaha

Tamara TS
Gast

Ja, ik zou er ook voor kiezen. Ik heb wel een bril, maar heb hem nooit op. Eens in de zoveel tijd zet ik hem op en zie ik opeens zoveel beter, maar ik vergeet dat ding altijd. Hij is ondertussen ook alweer 7 jaar oud.

Deb
Gast

Ik kan me helemaal voorstellen dat je dit heel graag wilt. Ik denk dat ik het zeker zou overwegen tegen de tijd dat ik aan een bril moet.

chucky1012
Gast

Ik hoop dat jij de juiste beslissing maakt!
Petje af als jij jouw ogen laat laseren.

Anna Gerrie
Gast

Ik heb er ook over nagedacht om dit te doen. Maar helaas heb ik te droge ogen dat het niet mogelijk is 🙁 hopelijk kan het bij jou wel!

Jolanda
Gast

Dit is zeker iets dat op mijn wishlist staat!!

Yvonne
Gast
Yvonne

Lieve Babs, denk alsjeblieft goed na voor je dit doet. Ik wilde het ook laten doen tot ik deze documentaire zag. Sindsdien durf ik niet meer.

https://www.npo.nl/zembla/21-12-2016/VARA_101380434

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten