De voordelen van ooglaseren. Ja, ik wil, zonder bril!

Mijn wishlist blijft maar groeien en dan heb ik het niet over nieuwe make-up of een nieuwe jas. Ik heb het over medisch cosmetische ingrepen zoals ooglaseren, een draadlift voor mijn kaaklijn en een mooi gebit. (Denk aan kronen en facings). Mijn ogen laten laseren zou echt een uitkomst zijn, ik zie alleen maar voordelen!

oog laseren

Ik ben mijn bril(len) helemaal zat, ik moet om de haverklap van bril wisselen. Dat is zo onhandig tijdens het winkelen. Het liefst zou ik mijn ogen willen laten laseren, dan ben ik in één klap van die brillen verlost!

Als ik de stad in ga dan draag ik mijn “veraf” bril omdat ik ook in de verte wat wil zien en het helpt tegen hoofdpijn. Een opticien vertelde mij dat ik de hele tijd aan het “scherpstellen” ben met mijn ogen, heel vermoeiend.

Als ik naar de stad ga wil ik weer kunnen lezen wat er op een product staat, zoals de gebruiksaanwijzing of de inci lijst en dan heb ik weer mijn leesbril nodig. (+3). Ik loop dus standaard met 2 brillen rond. Na de pin transactie verdwijnt mijn leesbril weer in mijn tas of jaszak en dan gaat de andere bril weer op.

Bril kapot…

Jeroen zegt altijd: “Jij bent geen brillen-mens, jij laat je bril overal liggen”. Klopt, ik leg hem op bed, op de bank, op de trap. En laatst ging ik erop zitten.

bril kapot

Wat dat betreft zou ik mijn ogen willen laten laseren, ik zie alleen maar voordelen.

 • Niet steeds wisselen van bril.
 • Je hoeft je glazen niet schoon te maken.
 • Ik kan er niet op gaan zitten 😉
 • Altijd scherp zien, zeker een must bij het autorijden.
 • Mijn make-up verdwijnt niet achter een montuur.

En als laatste, ik ben ijdel. Ik vind dat een bril mij gewoon niet staat. Bij anderen vaak leuk, bij mij niet. Herkenbaar?

Ik heb mij al in het laseren verdiept en wat vaak ook helpt is het lezen van ooglaseren ervaringen. Een kennis vertelde mij ook dat het zijn beste beslissing ooit was, dus ik ga sparen!

Zouden jullie ooglaseren overwegen? 

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Sonja 19 april, 2017
  2. Charel 19 april, 2017
  3. Astrid 18 april, 2017
  4. Annette 18 april, 2017
   • BeautyByBabs 18 april, 2017
  5. Tamara TS 18 april, 2017
  6. Deb 18 april, 2017
  7. chucky1012 18 april, 2017
  8. Anna Gerrie 18 april, 2017
  9. Jolanda 18 april, 2017
  10. Yvonne 18 april, 2017
   • BeautyByBabs 18 april, 2017
    • Yvonne 18 april, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten