De Sunshine Blogger Award

De “Sunshine Blogger Award” is een award van bloggers voor bloggers die anderen inspireren om creatief en positief op te treden in de wereld van het bloggen! Ik werd genomineerd door Kris van de blog “Kool Family“. Dankjewel voor de tag!

the sunshine blogger award

Kris is een 32-jarige ingenieur, is getrouwd van Benoit (30) en moeder van Guillaume (4) en Thibault (2). Op haar blog verteld ze over haar gezin, het Koolen-de Vries syndroom, date nights met haar man en alles haar bezig houdt.

 

De vragen die Kris aan mij stelde waren:

1- Wanneer en waarom ben je beginnen bloggen?

Dat was in juni 2013, dus mijn blog bestaat binnenkort 5 jaar. Daarvoor had ik een andere blog met ongeveer dezelfde onderwerpen (beauty & lifestyle) dus samen ben ik toch wel zo een 8 jaar bezig.

2-Hoe reageren vrienden en familie op je blog?

Vrienden en familie lezen mijn blog niet, behalve dan een zus. Die leest volgens mij alleen de KeeK op de WeeK en zo is zij weer helemaal op de hoogte hoe het met mij gaat. Verder zou ik niet weten wie het leest, ik denk dat zij niet eens weten dat ik een blog heb.

3- Wat is je favoriete snack?

Ik ben dol op sushi, maar is dat een snack? Momenteel eet ik tussendoor een eierkoek, vult goed en daar zitten niet zoveel calorieën in. Kijken we naar patatzaak snacks, dan ga ik voor de frikandel vanwege de gezonde uitjes (proest)

4- Hoe ziet je droomdate eruit?

Mijn droomdate is dat ik helemaal verrast word. Aan de hand genomen voor een etentje, een vakantie, een luxe hotel met wellness, gewoon iets spontaans ondernemen. Niet nadenken over wat iets kost (want in die droom is er geld genoeg) en gewoon lekker genieten. (en veel lol hebben)

5- Wat is je favoriete outfit?

Ik ben super saai vrees ik, maar ik ga voor mijn lekkere fluffy-zachte badjas. Wat mij betreft het lekkerste kledingstuk ooit bedacht.

6- In welke post heb je jezelf het meest (figuurlijk) bloot gegeven?

Ik denk toch wel over mijn ervaringen op de Intensive Care toen ik een dubbele longontsteking had. Ik heb verteld over het delirium, over mijn angsten en verdriet.

7- Wat doe je deze Valentijn?

Niets bijzonders

8- Waarom blog je en hoeveel posts komen er per week/maand?

Ik blog omdat ik altijd nieuwsgierig ben naar nieuwe ontwikkelingen in de beauty industrie en dat leuk vind om met meer mensen te delen. De interactie, de mensen die ik ontmoet en de geweldig leuke producten die ik mag testen maken dat ik het zo graag doe. Iedere dag komt een post online.

9- Hoe en waar zie je je blog binnen 10 jaar?

Mijn hemel… Ik zou het niet weten. Laten we maar positief denken. Dat het mijn beroep is?

10- Wat is jouw guilty pleasure?

Kijken naar Tellsell commercials. Die vind ik zo grappig en soms zitten er best handige producten tussen (die dan later ook gewoon bij de Blokker liggen) En extra zout op mijn patat doen…

11- Wat is jouw ultieme droombestemming?

De Sunshine Blogger Award 2 blogger De Sunshine Blogger Award

Foto: Shutterstock

Het maakt mij eigenlijk niet uit, maar een huisje op zo een wit strand, palmen, blauw water en een masseuse standby lijkt mij het toppunt van genieten!

Nogmaals bedankt voor het taggen Kris, ik vond het leuk om in te vullen!

 

Ik mag ook 11 bloggers nomineren en dit zijn de voorwaarden van de nominatie:

 1. Bedank de blogger die jou genomineerd heeft voor de Sunshine Blogger Award en voorzie een link naar zijn / haar blog.
 2. Beantwoord 11 vragen die de blogger jou stelt.
 3. Nomineer zelf 11 nieuwe bloggers om de award te ontvangen en stel ze 11 vragen.
 4. Som de regels op en plaats het logo van de Sunshine Blogger Award in je post op je blog.

Oeps, 11 bloggers, dat is veel. Kijk maar of je het leuk vind en tijd ervoor hebt. Niets moet, alles mag. (maar ik wil het “lijntje” ook niet breken)

Ik nomineer:

1- Hennie (tutje)

2- Annette (annagesgracefully)

3- Mira (miratells)

3- Sylvia (alovelyadventure)

4- Karin (goddessinabox)

5- Rory (40envoorheteerstmoeder)

6- Marsha (marushilifestyle)

7-  Loes (levendeloes)

8-  Mariëlle (aboutthatblonde)

9- Elke (missprettiness)

10- Sonja (yustsome)

11- Fabienne (enjoyyourownbeauty)

 

Dit zijn mijn vragen:

1- Aan welk tv programma zou je mee willen doen? (reality, kwis, songcontest, kinderprogramma, bakwedtrijd, modellenwedstrijd, model voor tatoeages, you name it)

2- Met welk gerecht dat je wel eens maakt durf jij jezelf “chefkok” te noemen…

3- Als je een plant/bloem was, welke beschrijft jou het best? (cactus, zonnebloem, madeliefje, roos, vetplantje etc…)

cactus

Foto: Shutterstock

4- Als je in de paskamer een broek staat te passen en je trekt per ongeluk de rits kapot (omdat je optimistich dacht dat 2 maten kleiner met gemak zou passen), ga je dat dan melden bij de verkoopster of hang je die broek dan snel weg? (haha, gewetensvraag)

5- Stel, je krijgt een droomvoorstel van merk X. Als je alleen over dat merk schrijft zou dat inhouden dat je prettig kan rondkomen van je blog, maar je mag alleen maar over dat merk schrijven. Zou je het doen?

6- Waar komt jouw blognaam vandaan?

7- Met welk week of maandblad kan je jouw blog een beetje vergelijken? (Donald Duck, Cosmopolitan, Quest, Libelle, Psychologie Magazine, Cosmo girls, Beter Wonen etc…)

8- Stel je voor dat je een week in de huid van een ander mag kruipen, wie zou je dan willen zijn? Denk aan Coco Chanel, Rembrandt van Rijn, Donald Trump, Miss Nederland, Barbie, Angelina Jolie, Louis Pasteur etc…

9- Douche jij ‘s morgens of  ‘s avonds? (of nooit ;))

10- Hoeveel oogschaduw paletten heb je eigenlijk?

11-Hoe zie je je blog over 5 jaar?

 

Het kan natuurlijk zijn dat je allang getagd bent, en van mij mag iedereen het invullen die het leuk vindt! En nogmaals, het mag maar hoeft natuurlijk niet.

Laat je het mij weten als jouw artikel online staat? Ik vind het natuurlijk leuk om te lezen wat jullie antwoorden op mijn vragen zijn 🙂

handtekening Babs

 

 

 

  1. Deb 11 maart, 2018
  2. Jouvence 10 maart, 2018
  3. Maargy 10 maart, 2018
  4. Annette 10 maart, 2018
  5. Vanessa 10 maart, 2018
   • BeautyByBabs 10 maart, 2018
  6. Kool Family 10 maart, 2018
  7. Rory 10 maart, 2018
   • BeautyByBabs 10 maart, 2018
  8. Miriam-sweet& Nice things 10 maart, 2018
  9. chucky1012 10 maart, 2018

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten