De slimste manier om je haar te krullen!

Haren krullen “The American Way”

Hebben jullie de video gezien van die Melissa, de 60-jarige vrouw die er zo geweldig uitziet? Zij is moeder van 2 kinderen en oma van 7 kleinkinderen. Wat ziet ze er goed uit…

Wat ik het meest interessant vond was de manier hoe zij haar haren in de krul zette en sindsdien doe ik het bijna op dezelfde manier en het werkt geweldig!

haar_krullen_elastiek

Hoe doet zij dat en hoe pas ik het toe?

Zij wikkelt een sjaal om haar hoofd en dat heb ik in eerste instantie ook geprobeerd. Maar dat ding gleed steeds naar beneden dus dacht ik: Hey, wat als ik een invisibobble (of een dupe daarvan) gebruik in plaats van een sjaal?

invisibobble

Die trek je ook makkelijk weer uit je haar. Super easy!

Kijk maar naar dit filmpje hoe zij dit doet. Geweldig gewoon!

 

Waar ik altijd letterlijk en figuurlijk mee in de knoop kwam als ik mijn haar krulde was dat mijn haar vrij dik is (veel haar, meerdere lagen, dus geen lang sluik haar) én dat ik moeilijk die achterste plukken netjes te pakken kreeg.

Herkenbaar? Je krijgt gewoon lamme armen als je op je achterhoofd al dat haar recht (bij mij draait mijn haar altijd een slag in de rondte) tussen je krultang wilt krijgen…

Nu ik bovenop mijn hoofd een staart maak, heb ik al mijn lokken bij elkaar en ik verdeel het dan in 3 delen. Dus maar 3 keer met de krultang erin en je mist geen pluk haar meer. Je mag je haar ook in 4-5-6-7-8 partjes verdelen, natuurlijk. Afhankelijk hoe krullerig je erbij wilt lopen.

Nog een voordeel, je kan je mooie nek niet verbranden als je per ongeluk met die hete tang tegen je huid komt!

haar_krullen_elastiek

Ondertussen kan ik mijn make-up doen terwijl mijn haar afkoelt. Of je doet er alvast hairspray in, zodat de krul nog steviger wordt.

Ik vind dit echt een van de meest briljante tips die ik gezien heb.

Handig of niet?

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 106 andere abonnees

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
5 jaren geleden

Heel handig, ik moet wel altijd een beetje gniffelen om haar filmpjes. Ze is wel heel Amerikaans met een echt MCclean smile ….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten