De beste beauty producten van 2015

Hi ladies and gentlepeople!

Eind van het jaar maken wij de balans op. Wat voor een jaar was 2015?  Heb ik nieuwe beauty producten ‘ontdekt’ die ik nog dagelijks gebruik?

Ik kijk dit jaar terug naar mijn favoriete huidverzorgings, make-up en haarproducten. Producten die doen wat ze beloven of gewoon heel erg mooi zijn! Ik heb er 8 uitgelicht. Kijken jullie mee?

favoriete beauty 2015

Haarverzorging

 • Oriflame Eleo haarmasker: Voor een extra rijke voeding en diepgaand herstel biedt Oriflame met het eleo Hair Mask een intensief haarmasker dat het haar van binnenuit herstelt. Dit masker maakt het haar opvallend gladder, glanzender, sterker en laat het heerlijk ruiken.

Dit haarmasker vond ik erg fijn. Veel conditioners en haarmaskers hebben de neiging om mijn haar te verzwaren of laten een vettig laagje achter. Het liefst wil ik dan mijn hoofd nogmaals onder de kraan duwen om het weer wassen. Nee, een masker hoort gewoon je haar te verzachten en niet te omhullen met een plakkerig laagje.

Ik vind dat Oriflame mijn haar luchtig houdt, absoluut een pluspunt!

oriflame haarmasker

 

 • Syoss shampoo en conditioner: Ik was echt verrast toen ik mijn haar gewassen had met deze shampoo. Deze lijn zorgt ervoor dat mijn haar soepel valt en echt een wauw glans geeft.

syoss_repair_shampoo_conditioner

Make-up

 • Provocalips lipstick (Rimmel): Een lipstick die blijft zitten. En die ik niet na 5 minuten kwijt ben.. Daar mag de vlag voor uit. Qua huidgevoel niet de fijnste als je liever een crème-achtige lipstick prefereert, maar ik kom er de dag perfect mee door!

 

De kleuren vind ik prachtig, de pigmentatie is goed.

palette paula's choice

De beste feelgood producten:

Alle producten van Rituals. De geur, de verpakking, het heerlijke gevoel dat Rituals geeft. Genieten onder de douche en als je gewoon je handen wast.

 • Rituals Oriental Energy maakt dat ik mijn handen het liefst de hele dag wil wassen. Die geur is zo lekker dat ik daarna een paar keer aan mijn handen ga snuffelen. Ziet er vast raar uit, hahaha. En mijn handen drogen ook niet uit, dus verzorgend mag je deze handzeep zeker noemen!

Rituals_Oriental_energy

 

De mooiste nagellak

 • Merry Berry van Essence: Dit flesje ziet er gewoon hartstikke leuk uit. En voor zo’n budget merk presteert die als een malle. Een laagje is eigenlijk al voldoende. De dekking is zo goed! Het ronde dopje is niet het meest handig als je je nagels lakt, maar ach.. het oog wil ook wat.

essence merry berry nagellak

De beste huidverzorging

 • ZOMedical en ZOSkinHealth: Iedereen die mij volgt kan het niet ontgaan zijn. Van een sproetenmeisje met een vale huid naar een gezonde, egale uitstraling.

Het was wel doorzetten, maar door de begeleiding van De Huidacademie heel goed te doen. De foto’s spreken voor zich, het is echt mogelijk om je huid te verjongen. Dr. Zein Obagi bewijst dat het echt mogelijk is, maar eerlijk is eerlijk. Je moet er wel wat voor over hebben. Maar dan mag het resultaat er zeker zijn!

Full Group-Horizontal

 

 

metamorfose Babs Huidacademie Veghel

Voor de peeling

 

 

De grootste verrassing!

De Snail Gel van Dr. Organic vond ik toch wel de leukste verrassing. Ik zou het nooit gekocht hebben omdat ik altijd dacht dat het én een beetje bah zou zijn én dat het allemaal een fabeltje was. Maar nee hoor, deze gel herstelt de huid en maakt hem heerlijk zacht. Ook de geur is zo lekker, heel fris!

Dr. Organic Snail Gel

 

Dit waren mijn favorieten van 2015. Wat was jouw ultieme favoriet van dit jaar? Ik ben reuze benieuwd… 

Reminder: Morgen maak ik de winnaar bekend van de Princesse des Crèmes, dus mocht je het gemist hebben, je kan nog meedoen!

 

Geen update meer missen?

  1. Petra 30 december, 2015
  2. Annette 30 december, 2015
  3. Sax and the Pretty 30 december, 2015
  4. YuSt 30 december, 2015
  5. Shopverslaafd 30 december, 2015
  6. jeapiebel 30 december, 2015
  7. chucky1012 30 december, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten