Heb je vragen of leuke ideeën, wil je mij producten laten testen of adverteren op BeautyByBabs.com?

 

contact 1 contact contact

 

 

Merken, webshops of bedrijven die geïnteresseerd zijn in advertorials, reviewen van producten of andere vormen van samenwerkingen kunnen gebruik maken van onderstaand contactformulier of een e-mail sturen naar info@beautybybabs.com

Ik vind het ook leuk om opgenomen te worden in perslijsten, zodat mijn bezoekers en ik van de nieuwste producten op de hoogte zijn.

 

 

Mijn lezers komen uit binnen- en buitenland en zijn tussen de 25 en de 60 jaar.  Ook de heren worden niet niet overgeslagen bij beautybybabs.

Mogelijkheden om samen te werken:

Door een review te schrijven laat ik mijn lezers kennis maken met jouw (nieuwe) product(en).  In een advertorial verwerk ik jouw bedrijf, dienst of product in een (SEO) artikel.

Natuurlijk probeer ik een product zo goed en eerlijk mogelijk te testen, waarna ik mijn bevindingen vastleg in een artikel. Samen met zelfgemaakte foto’s.

Heb je een winkel, kapperszaak, schoonheidssalon of ben je cosmetisch arts?

Ik vind het leuk om jouw bedrijf in 2018 in de spotlights te zetten, en deins ook niet terug voor botox, fillers en alle nieuwe snufjes op het gebied van anti-ageing te ondergaan en te testen. Dit alles natuurlijk met een exclusieve fotoreportage.

Interview Content Magazine FRYEO Medical

Op de Over Mij pagina lees je meer over wie Babs is en daar vind je ook wat testimonials.

Via het formulier kan je contact met mij opnemen en anders via info@beautybybabs.com

Tot snel!