Clinique- De NIEUWE Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Maak je klaar voor de ultieme hydratatie. Clinique introduceert de NIEUWE Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, een weldadige gel-crème vochtverzorger die snel wordt opgenomen en een ongeëvenaarde, 72-uurs onafgebroken hydratatie geeft, zelfs na het wassen van je gezicht. Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator vermindert zichtbare fijne lijntjes, schilfertjes en dat gespannen gevoel door uitdroging. De natuurlijke huidbarrière wordt door langdurig gebruik versterkt, net als het vermogen om vocht  in te sluiten. En zo krijg je een eindeloos frisse, gezonde en ‘volle’ huid.

Clinique- De NIEUWE Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Een exclusieve ‘Auto-Replenishing Technology’ pept het vochtpeil van de huid onmiddellijk op en helpt de huid zijn eigen interne vochtbron te activeren om zo een non-stop huidverfrissende hydratatie aan te leveren. Al dat vocht wordt vervolgens in de huid gesealed en geeft een gezonde, dauwachtige glans. Zo werkt deze technologie:

 

 • Zorgt voor een onafgebroken vochtaanvoer:

De NIEUWE Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator gebruikt Hyaluronzuur om direct een vochtboost van 152% te geven, terwijl bevochtigers dieper in de huid dringen om daar nog meer vocht af te geven voor een huid die er fris, vol en dauwachtig uitziet.

 • Sluit vocht in:

Een Moisture-Holding Super Matrix en Hyaluronzuur vormen samen een soort filmpje om het eigen vocht van de huid te helpen insluiten. Ze leggen een dun onzichtbaar netwerkje over het oppervlak van de huid en maken de huid tegelijkertijd ‘vol en sappig’ van binnenuit. Ze leveren aan het einde van de dag bijna tweemaal zoveel vocht aan de huid af dan voorheen *.

 • Heractiveert de interne vochtbron van de huid:

Geactiveerd Aloë Water en caffeïne helpen de huid zelf een interne waterbron aan te maken zodat deze zichzelf voortdurend opnieuw van vocht kan voorzien. Water wordt vanuit de diepste huidlagen naar boven gebracht zodat iedere laag van de epidermis verzadigd wordt met duurzaam vocht.

De diepte in:

Het Trans Epidermal Electrical Potential van de huid, kortweg TEEP, is een belangrijke ionische ‘pomp’ die van de top van de epidermis naar de onderste huidlaag loopt. Door de jaren heen raakt deze interne ‘waterpomp’ beschadigd en verliest de huid het vermogen om zichzelf van vocht te voorzien en vocht vanuit zijn natuurlijk reservoir naar het huidoppervlak te brengen. Zo raakt de huid uitgedroogd.

De NIEUWE Moisture Surge ™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator gebruikt Geactiveerd Aloë Water en caffeïne om de ‘waterpomp’ van de huid te stimuleren. Zo wordt een intern waterreservoir gemaakt waarmee de huid zichzelf voortdurend van vocht kan voorzien. De ‘pomp’ haalt het water uit de onderste huidlagen, en drenkt alle huidlagen in vocht van binnenuit.

Clinique- De NIEUWE Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Gebruiksaanwijzing:

Breng twee keer per dag aan op een schone huid. Verspreid rijkelijk over het hele gezicht na gebruik van het juiste 3-Stappen-Systeem. Breng in de ochtend vervolgens zonbescherming aan. Deze multitasking vochtverzorger kan ook op een paar andere manieren gebruikt worden:

 • als een hydratatie-boost, breng met je vingertoppen aan over je gewone dagcrème.
 • kan zowel onder als over make-up.
 • gebruik als een 5-minuten masker door de juiste hoeveelheid aan te brengen en wat overblijft af te nemen met een tissue, of laat alles door de huid
 • op droge plekjes zoals nagelriemen, ellebogen, droge haarpunten

 

De NIEUWE Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator is verkrijgbaar bij alle Clinique verkooppunten en op www.clinique.nl.

Adviesverkoopprijs: €22,00 (30ml) – €33,00 (50ml).

 

 

Geen update meer missen?

  1. karin 20 februari, 2018
  2. Sonja 19 februari, 2018
  3. Rory 19 februari, 2018
   • BeautyByBabs 19 februari, 2018
  4. Charel 19 februari, 2018
  5. Deb 19 februari, 2018
  6. Jolanda 19 februari, 2018
  7. Loes 19 februari, 2018
  8. VWillemse 19 februari, 2018
  9. chucky1012 19 februari, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.