Catrice Sensitiv’Eyes Mascara- Review

Omdat ik af en toe tegenwoordig contactlenzen draag viel mijn oog erop. Deze mascara van Catrice is ook ietsje duurder dan dat ik gewend ben van Catrice. Let’s test!

Catrice Sensitive Eyes Mascara

De volume mascara bevat verzorgende arganolie en panthenol, klinkt prima wat mij betreft!  En Catrice Sensitiv’Eyes is getest op personen met contactlenzen of gevoelige ogen.

Het is altijd wel een tricky tekstje dat iets getest is zonder uitsluitsel te geven over de resultaten. (Maar ik ga er toch vanuit dat het wel oké is, en wie leest al die cijfertjes tegenwoordig)

Prik-ogen

Ik heb soms last van overgevoelige ogen, ik weet niet of ze te droog zijn of dat ik dan te lang achter de laptop heb gezeten. Ik heb onlangs oogdruppels gekocht die ik gebruik als mijn ogen geïrriteerd zijn en dat verzacht heerlijk.

Catrice Sensitive Eyes Mascara

De mascara vind ik zeker fijn en hij geeft ook een prima volume. Ook qua lengte en krul presteert hij goed. Je voelt bij het opbrengen al dat er verzorgende ingrediënten in zitten, de mascara “voelt ietwat vettig” aan.

En mijn ogen prikken niet, al moet ik eerlijkheidshalve zeggen dat ik dat met de meeste mascara’s niet ervaar. Wel vaak als ik een mascara verwijder. Dan kan het per keer behoorlijk gevoelig zijn voor mijn ogen, dus wisselend per dag. (met diezelfde eyemake-up remover die ik op dat moment gebruik)

Zoals je wel begrijpt is deze mascara niet smudge proof of waterproof maar dat claimt ie ook niet. Prima mascara met een best verrassend effect voor mijn wimpers!

 

Catrice Sensitiv’Eyes 010 Black Volume Mascara €4,59

Te koop bij Kruidvat

Draag jij wel eens een speciale mascara als je lenzen in hebt?

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

14
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
13 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
BeautyByBabsMayMariëllepriscillaNatascha - BeautyOpinie Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
May
Gast
May

ik had hem ook super fijn idd en nu ???
nergens meer te koop dat is dan wel jammer,
of weten jullie nog wel waar mischien

Mariëlle
Gast

Ik denk dat het inderdaad een prima mascara is, maar ik houd echt van MEGA wimpers haha!

priscilla
Gast

Ik gebruik zelf eigenlijk nooit mascara van Catrice. Ik heb er ook niet echt een wauw gevoel bij. Wel een fijne prijs!

Natascha - BeautyOpinie
Gast

La Roche Posay heeft ook een hele fijne mascara voor gevoelige ogen! Die is wel ietsje duurder maar één van mijn favorieten 🙂

Vanessa
Gast

Fijn dat deze mascara geschikt is voor gevoelige ogen. Het resultaat mocht van mij wel iets opvallender zijn.

Sonja
Gast

Het heeft bij mij geen wauw factor! Prijs is goed, maar ik had denk ik hele hoge verwachtingen!

Annette
Gast

Ik gebruik altijd gewone, dat kan gelukkig 🙂

Charel
Gast

Nou klinkt niet slecht! Ik weet nooit wat werkt voor mij haha, mascara’s blijven lastig

Rory
Gast

Snik. Ik heb echt al twee keer gereageerd, maar weg is mijn reactie. Ik gebruik sinds het eczeem-gedoe geen budget mascara’s meer. Alleen Lancôme Hypnôse Drama gebruik ik nog en zo nu en dan Chanel (afhankelijk van de aanbieding). Jammer want dit klinkt ook als een fijne mascara voor een prima prijsje.

Deb
Gast

Altijd lastig om een goeie mascara te vinden, helemaal met gevoelige ogen. Misschien is ie wat duurder voor Catrice begrippen maar vind ém nog steeds heel zacht geprijsd. Fijn dat je ogen er niet door prikken bij het eraf halen. Ik gebruik zelf een mascara van Essence op dit moment, die best wel goed bevalt eigenlijk.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten