Catrice Sensitiv’Eyes Mascara- Review

Omdat ik af en toe tegenwoordig contactlenzen draag viel mijn oog erop. Deze mascara van Catrice is ook ietsje duurder dan dat ik gewend ben van Catrice. Let’s test!

Catrice Sensitive Eyes Mascara

De volume mascara bevat verzorgende arganolie en panthenol, klinkt prima wat mij betreft!  En Catrice Sensitiv’Eyes is getest op personen met contactlenzen of gevoelige ogen.

Het is altijd wel een tricky tekstje dat iets getest is zonder uitsluitsel te geven over de resultaten. (Maar ik ga er toch vanuit dat het wel oké is, en wie leest al die cijfertjes tegenwoordig)

Prik-ogen

Ik heb soms last van overgevoelige ogen, ik weet niet of ze te droog zijn of dat ik dan te lang achter de laptop heb gezeten. Ik heb onlangs oogdruppels gekocht die ik gebruik als mijn ogen geïrriteerd zijn en dat verzacht heerlijk.

Catrice Sensitive Eyes Mascara

De mascara vind ik zeker fijn en hij geeft ook een prima volume. Ook qua lengte en krul presteert hij goed. Je voelt bij het opbrengen al dat er verzorgende ingrediënten in zitten, de mascara “voelt ietwat vettig” aan.

En mijn ogen prikken niet, al moet ik eerlijkheidshalve zeggen dat ik dat met de meeste mascara’s niet ervaar. Wel vaak als ik een mascara verwijder. Dan kan het per keer behoorlijk gevoelig zijn voor mijn ogen, dus wisselend per dag. (met diezelfde eyemake-up remover die ik op dat moment gebruik)

Zoals je wel begrijpt is deze mascara niet smudge proof of waterproof maar dat claimt ie ook niet. Prima mascara met een best verrassend effect voor mijn wimpers!

 

Catrice Sensitiv’Eyes 010 Black Volume Mascara €4,59

Te koop bij Kruidvat

Draag jij wel eens een speciale mascara als je lenzen in hebt?

 

 

Geen update meer missen?

  1. Mariëlle 11 maart, 2018
  2. priscilla 11 maart, 2018
  3. Vanessa 9 maart, 2018
  4. Sonja 8 maart, 2018
  5. Annette 8 maart, 2018
  6. Charel 8 maart, 2018
  7. Rory 8 maart, 2018
  8. Deb 8 maart, 2018
  9. Jolanda 8 maart, 2018
  10. chucky1012 8 maart, 2018
  11. Hennie 8 maart, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten