Catrice Ombré Two Tone Lipstick

Een spannende innovatie

Een spannende innovatie wordt begin 2017 toegevoegd aan het CATRICE assortiment: de Ombré Two Tone Lipstick brengt moeiteloos een fantastisch kleurverloop aan op je lippen. De two tone lipsticks zijn vanaf nu verkrijgbaar als speciale highlight in het standaard assortiment.

 

 

Catr_OmbreTwoTone_Lipstick

 

Ultieme Dimensie. De crèmige en zachte, kleurintense textuur met arganolie brengt de spectaculaire ombré trend moeiteloos naar de lippen.

Ieder twee kleuren, gecombineerd in een diamantachtige vorm creëren een prachtige finish met kleurverloop.

Verkrijgbaar in de volgende varianten:

 

 

Consumentenadviesprijs € 4,99

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 683 andere abonnees

7
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Lifeaholic.nlchucky1012MelikeJouvenceJulie Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Lifeaholic.nl
Gast

Hier ben ik wel heel erg benieuwd naar!

chucky1012
Gast

Prachtig vormgegeven lipsticks!
Zeer mooie kleuren.
Ik zal snel gaan kijken in de winkel die dit verkoop.

Melike
Gast

Heel leuk dit! Ik ben zo benieuwd hoe dit zal staan op mijn lippen. Zeker een lipstick om in de gaten te houden denk ik. Ik geloof dat ik toevallig ook zoiets heb liggen. Ik vroeg me al af waarom hij twee kleuren had haha

Jouvence
Gast

Ben erg benieuwd hoe dit uitpakt. xx

Julie
Gast

Het ziet er heel bijzonder uit, maar ik ben benieuwd of het resultaat bij mij wel mooi zou zijn! 🙂 Ik wrijf mijn lippen nogal vaak over elkaar heen, en ik denk dat het effect dan snel verdwenen is!

Eline
Gast
Eline

Wauw heel erg gaaf! 😍

chucky1012
Gast

Zulke mooie kleuren!
Prachtig vormgegeven.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten