Catrice Ombré Two Tone Lipstick

Een spannende innovatie

Een spannende innovatie wordt begin 2017 toegevoegd aan het CATRICE assortiment: de Ombré Two Tone Lipstick brengt moeiteloos een fantastisch kleurverloop aan op je lippen. De two tone lipsticks zijn vanaf nu verkrijgbaar als speciale highlight in het standaard assortiment.

 

 

Catr_OmbreTwoTone_Lipstick

 

Ultieme Dimensie. De crèmige en zachte, kleurintense textuur met arganolie brengt de spectaculaire ombré trend moeiteloos naar de lippen.

Ieder twee kleuren, gecombineerd in een diamantachtige vorm creëren een prachtige finish met kleurverloop.

Verkrijgbaar in de volgende varianten:

 

 

Consumentenadviesprijs € 4,99

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 109 andere abonnees

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Lifeaholic.nl
4 jaren geleden

Hier ben ik wel heel erg benieuwd naar!

chucky1012
4 jaren geleden

Prachtig vormgegeven lipsticks!
Zeer mooie kleuren.
Ik zal snel gaan kijken in de winkel die dit verkoop.

Melike
4 jaren geleden

Heel leuk dit! Ik ben zo benieuwd hoe dit zal staan op mijn lippen. Zeker een lipstick om in de gaten te houden denk ik. Ik geloof dat ik toevallig ook zoiets heb liggen. Ik vroeg me al af waarom hij twee kleuren had haha

Jouvence
4 jaren geleden

Ben erg benieuwd hoe dit uitpakt. xx

Julie
4 jaren geleden

Het ziet er heel bijzonder uit, maar ik ben benieuwd of het resultaat bij mij wel mooi zou zijn! 🙂 Ik wrijf mijn lippen nogal vaak over elkaar heen, en ik denk dat het effect dan snel verdwenen is!

Eline
Eline
4 jaren geleden

Wauw heel erg gaaf! 😍

chucky1012
4 jaren geleden

Zulke mooie kleuren!
Prachtig vormgegeven.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten