Bloggers, Spam je Blog (tijdens deze hittegolf in juli)

Het is te warm om “ingewikkelde” artikelen te lezen, wat mij betreft hebben wij een hittegolf deze maand in Nederland en het is alweer een tijd geleden dat jullie bij mij mochten spammen, dus bij deze: pak je kans! Bloggers, jullie mogen weer naar hartenlust bij mij “spammen”. Vertel wat over jezelf, waarover je blogt, eventueel jouw Instagram account, jouw Facebookpagina, of ben je meer iemand die de ene Tweet na de andere tikt?

spam je blog

Foto: Shutterstock

Zet de naam van je social media account in de comments en vertel waarover je blogt. Beauty, lifestyle, jouw kroost, taartjes (maak me gek), katten, jouw leven, boeken, films, hamertenen, jouw postzegelverzameling, andere huisdieren, jouw buurman (of buurvrouw), de man van de SRV….Waarover je blogt dus.

Wat ik heel leuk vind is als je jouw blogpost plaatst waar je het meest trots op bent, en die ga ik zeker lezen! Of als je een leuke winactie hebt, mag ook natuurlijk!

En zet natuurlijk de URL van je social media of gebruikersnaam erbij. Misschien ontdek ik wel jouw leuke, vernieuwende blog en ga ik je voor altijd volgen! Kan zo maar natuurlijk gebeuren!

Dus kies dat wat je het liefst wilt spammen, niet én- én, maar of- of.

  • Leukste blogartikel
  • Je blog
  • Instagram account
  • Facebook fanpage
  • Twitter account
  • Pinterest account

Ik modereer alles handmatig, dus vreemde url’s komen bij mij er niet tussen te staan. (daarom zie je je reactie ook vaak wat later verschijnen)

I say, let’s spam!

handtekening Babs

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 686 andere abonnees

7
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
WendyRorychucky1012MariskaMarsha Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Rory
Gast

Lief van je! Wij kennen elkaar natuurlijk al. Ik lees ook graag de artikelen op de blog van Maris van Hare Maristeit: http://www. haremaristeit.nl
Veel leuke (en kleurige) DIY’s, lekkere recepten en ik vind haar gewoon een ontzettend leuk mens.

chucky1012
Gast
chucky1012

Leuk dat je dit doet om onbekende bloggers een kans te geven dat ze meer volgers kunnen krijgen 😉

Mariska
Gast

Mag ik ook m’n website spammen! Op http://www.matteandshimmerbeauty ben ik een webshop met kunstnagel sets begonnen en op http://www.facebook.nl/matteandshimmerbeauty is een leuke winactie aan de gang!

Wendy
Gast
Wendy

Ik kom niet op je site, staat er misschien een fout?

Marsha
Gast

Altijd leuk om even je blog te spammen! 😀 Ik blog op http://www.marushilfiestyle.nl Het is een lifestyleblog met een vleugje beauty & fashion. Ik post op het moment ook veel artikelen over mijn zwangerschap. Daarnaast kan je me ook vinden op instagram https://www.instagram.com/marsha.v.winckelmann/ Neem eens een kijkje zou ik zeggen!

Lianne
Gast

Op mijn blog vind je heerlijke recepten. Vooral zoetigheid met een leuke twist. 😀

Lianne
Gast

Lekkere simpele recepten, vooral zoet en met een leuke twist! 🙂

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten