BioSil voor Mooier Haar, Huid en Nagels- Review

Toen ik de vraag kreeg van Viata om Biosil te testen was ik direct enthousiast. Niet zozeer om de conditie van mijn haar of huid te verbeteren, maar meer om mijn nagels sterker en hopelijk langer te krijgen. Of dat gelukt is kunnen jullie hier lezen en zien!

biosil (8)

Over BioSil

Collageen is een van de belangrijkste bouwstenen van ons lichaam. Het speelt een doorslaggevende rol voor een gladde huid, dik en gezond haar, en sterke nagels.
Na de leeftijd van 21 jaar maakt je lichaam elk jaar 1% minder collageen aan. Voor vrouwen betekent dit dat hun huid om de tien jaar 7% minder dik wordt.

En het gevolg daarvan is:

 • fijne lijntjes en rimpels op je gezicht
 • je haar wordt vlugger dun en valt ook meer uit
 • je nagels worden brozer en je nagelriemen pijnlijker

Uit klinische onderzoeken blijkt dat de unieke formule van BioSil helpt om je lichaamscellen die collageen produceren opnieuw een boost te geven.

Wetenschappers van universiteiten in België, Groot-Brittannië en de VS hebben BioSil uitgebreid getest in dubbelblinde placebogecontroleerde klinische onderzoeken.

Zij zijn tot de conclusie gekomen dat de werkzame bestanddelen van BioSil:

 • fijne lijntjes en rimpels helpen verminderen
 • de huid soepel houden
 • je het eiwit geven dat je nodig hebt voor sterker, glanzender en gezonder haar, en voor nagels die niet meer afbreken
 • veilig en doeltreffend zijn, en lange tijd ingenomen kunnen worden

2 capsules van BioSil bevatten:

 • 10 mg silicium
 • 200 mg choline als choline als kiezelzuur dat gestabiliseerd is met choline (ch-OSA®)

Andere bestanddelen:

Glycerol (druppels), microkristallijne cellulose en hydroxypropylmethylcellulose (capsules).
BioSil bevat geen soja, zuivelproducten, eieren, graan, tarwe, gluten, vis, schaal- en schelpdieren of noten.

De esthetische effecten van BioSil zijn klinisch bewezen aan de hand van wetenschappelijke testen die worden uitgevoerd conform hoge normen. BioSil is een veilige aanvulling op een evenwichtige en gevarieerde voeding, en een gezonde levensstijl. Zowel mannen als vrouwen kunnen BioSil nemen. Omdat er onvoldoende wetenschappelijke gegevens zijn over de inname van BioSil door zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 12, raden wij deze bevolkingsgroepen dan ook af om BioSil te nemen.

BioSil voor Mooier Haar, Huid en Nagels- Review 8 biosil BioSil voor Mooier Haar, Huid en Nagels- Review

Mijn ervaring:

BioSil werkt pas als je 2 verpakkingen (120 stuks) opmaakt werd mij verteld. Prima, kom maar door. Mijn nagels zijn zoals velen van jullie vast al weten een ramp. Zij groeien nauwelijks en breken om de haverklap af.

Eet ik dan niet gezond? Jawel, ik eet best gezond. Maar het kan altijd gebeuren dat je bepaalde bouwstoffen mist of (in mijn geval) dat mijn darmen niet de goede stoffen uit voeding halen.

Als eerste moet ik zeggen dat het boekje wat erbij zat een van de beste informatieve boekjes is wat ik ooit bij een product heb ontvangen. Goede, heldere informatie en eerlijk geschreven. Er staat ook duidelijk dat er een verschil is tussen “clinically tested”en clinically proved”. Toch wel iets om op te letten als je een product koopt, want getest kan het zijn, maar wat is de uitslag van die test?

Dat BioSil de dikte van je haar verbeterd kan je ook lezen op de website van BioSil. Fijn dat er duidelijk beschreven staat hoe dat tot stand komt en dat de sterkte en dikte van je haar verbeterd wordt en niet dat je opeens heel lang haar krijgt. Maar mijn eigen boerenwijsheid zegt dan dat sterker haar natuurlijk ook meer de kans krijgt om langer te worden, dat het niets steeds afbreekt.

biosil (3)

Ik heb alle capsules keurig geslikt, maar is de conditie van mijn nagels verbeterd?

Absoluut! Mijn nagels zien er gezonder uit, vooral die lelijke groeven ben ik kwijt.

duim 7 april

Zijn mijn nagels langer geworden?

Helaas. Niet echt. En ik had zo een goede hoop. Mijn nagels blijven hopeloos kort. Ik moet erbij vertellen dat ik met de hand afwas en huishoudelijke klussen doe zonder daarvoor handschoenen aan te doen. (alles moet altijd even snel tussendoor)

Ik zie echt dat mijn nagels een stuk gladder en gezonder eruit zien!

collage biosil

Op zich onlogisch als je nagaat dat mijn haar wel dikker oogt. Ik zat er toevallig deze week nog aan te denken om weer naar de kapper te gaan om het te laten snijden, zodat het niet zo massief valt. Ik had totaal niet eraan gedacht dat BioSil ook hierop invloed gehad kan hebben! Top!

Qua huidconditie kan ik er niet veel over kwijt, omdat ik natuurlijk ook diverse anti-aging behandelingen gehad heb dus dat zou het testresultaat kunnen beïnvloeden.

Het mooie vind ik dat BioSil ook laat zien bij de voor- en na foto dat nagels niet langer worden maar dat de nagels er gezonder uitzien. Geen claims die skyhigh zijn, en dat maakt dat dit merk voor mij toch een positieve indruk heeft achtergelaten.

biosil (4)

Biosil capsules (60 stuks) €24,16 te koop bij Viata

-Dit product heb ik gekregen-

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Rory 28 april, 2018
  2. Deb 26 april, 2018
   • BeautyByBabs 26 april, 2018
  3. Florentine 25 april, 2018
  4. Annette 25 april, 2018
  5. Iris 25 april, 2018
   • BeautyByBabs 25 april, 2018
  6. Marsha 25 april, 2018
  7. bychristiana 25 april, 2018
  8. chucky1012 25 april, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten