Believ’in Unicorns – Review: Bath & Bodycare

Ik review voor jullie vandaag 3 magische producten! Do you Believ’in Unicorns? Wil je ook het gevoel van sterren, wolken en regenboog op jouw lichaam met de geur van eenhoorns ervaren? Lees dan snel verder!

 

Believ-in-Unicorns

De Unicorn hype is een beetje aan mij voorbijgegaan, maar ik had dat ook met de cactussen, de letterbakken en de flamingo’s .Niet dat ik het niet leuk vind maar mijn huis staat al vol genoeg. De Unicorn hype is nu vertaald naar een heus beauty merk. (In augustus, dus knetter nieuw!) Believ’in Unicorns is weliswaar gericht op tieners en jong volwassenen, maar daar kan je deze 50 plusser ook heel blij mee maken!

Ik kreeg drie leuke Unicorn producten toegestuurd. Op de foto’s zie je direct wat ik daarmee bedoel. En als ze ook nog lekker ruiken dan is dat natuurlijk helemaal top!

 

Wat is eigenlijk een Unicorn/Eenhoorn?

Een eenhoorn is een wit paard (fabeldier) met een enkele gedraaide hoorn op het midden van het voorhoofd. De eenhoorn wordt geassocieerd met onschuld, heiligheid en zuiverheid. De eenhoorn is, naar verluidt, alleen te vangen door iemand met een zuiver hart of, zoals ook wordt gezegd, een reine maagd. De hoorn zou vergiftigd water kunnen zuiveren en ziekten kunnen genezen.

De eenhoorn staat  symbool voor puurheid, kracht, geluk, gezondheid, vernieuwing en zuiverheid.

 

Believ’in Unicorns Shampoo & conditioner

 

Met deze shampoo & conditioner hoeft je je nooit meer zorgen te maken over de hygiëne van je haar. Deze 2 in 1 fles zorgt voor de ultieme reiniging in combinatie met een heerlijke geur.

 

Believ-in-Unicorns-2

De shampoo reinigt mijn haar prima en dit is de eerste keer dat ik een 2 in 1 product heb gebruikt. Ik koop altijd een aparte shampoo en aparte conditioner. Dus was reuze benieuwd hoe mij dit zou bevallen.

De shampoo schuimt goed en na het wassen ruikt mijn haar ook een beetje magisch. Fris en ietwat zoet. (maar niet overheersend zoet zoals een suikerspin of snoep)

 

Believ-in-Unicorns-shampoo-shampoo-en-conditioner

Mijn haar is goed doorkambaar en voelt ook zo aan als de manen van het edele dier. Ik wilde bijna even hinniken van enthousiasme!

ingredienten shampoo

250ml/ €4,99

 

Believ’in Unicorns Handzeep

 

Deze handzeep reinigt en verzorgt jouw handen tijdens en na elke wasbeurt. Het zorgt voor een hygiënische en grondige reiniging onder het genot van de heerlijke geur. Spoel na het wassen het schuim goed van je handen met voldoende lauwwarm water.

 

Believ-in-Unicorns-handsoap

Fijne handzeep, ruikt lekker en je houdt er ook zachte handen aan over (zo kan je de Unicorn ook beter aaien)

ingredienten handzeep

Verkrijgbaar in een zeeppompje van 250ml/ €4,99

 

Believ’in Unicorns Glittersnot

Believ’in Unicorns Glittersnot is de mooiste en sprankelendste snot die er bestaat! Deze gel is geschikt voor het gezicht, lichaam en het haar. Het geeft de huid en het haar een sprankelende glitterlook en zorgt ervoor dat je er nog nét een beetje extra magisch er uit ziet.

 

Believ-in-Unicorns-glittersnot

Briljant, glittersnot! Ik hou van dit soort aparte en gekke producten. Het goedje voelt ook aan als snot, hatsjoe! Nee hoor, meer als een gel, maar dan totaal niet plakkerig. Ik heb het ook in mijn haar gesmeerd, maar het is geen gel die je haar ook in model houdt. Het geeft een soort wetlook effect. In mijn donkere haar is het niet zo een succes, ik zag nauwelijks glitters. Het zag er bij mij uit alsof ik nogal last had van roos…. Oeps!

Hier zie je de glitters beter 🙂

 

Believ-in-Unicorns-glittersnot-unicorn

Maar op mijn huid is het wel magisch mooi om te zien. Ik had wat op mijn armen gesmeerd, ben een fabelachtig middagdutje gaan doen en daarna zag ik nog steeds minuscule glittertjes op mijn arm zitten. Onwijs leuk voor een feestje, en omdat het effect heel subtiel is durf ik mij daar wel mee in te smeren.

ingredienten glittersnot

Verkrijgbaar in pot van 100ml. €5,99

 

Conclusie

Ik vind het een heel leuke productlijn, ook voor de oudere meisjes zoals ik. De shampoo is goed van kwaliteit en ruikt heerlijk, de handzeep is ook prima (en staat gewoon enig op de wastafel) en de snot… ik hou van snot uit een pot en nu geloof ik ook in Unicorns 😉 Wat zijn die magische wezens toch mooi! ♥ “(maakt een buiging voor de Unicorn)

producten believe in unicorns

Verkrijgbaar bij DIO, Etos en de DA drogist.

Meer producten zien?  https://www.believinunicorns.com/ 

 

 

Geen update meer missen?

  1. Irene 8 september, 2017
  2. Deb 7 september, 2017
   • BeautyByBabs 7 september, 2017
  3. Natasja 7 september, 2017
  4. Danielle 7 september, 2017
  5. chucky1012 7 september, 2017
  6. Rebecca 7 september, 2017
  7. Jolanda 7 september, 2017
  8. bychristiana 7 september, 2017
  9. Vanessa 7 september, 2017
  10. Sylvia 7 september, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.