beautybybabs in de Media- Deel 1

Soms heb ik niet eens door dat ik vermeld ben in de media. Ik zie wel als er een retweet is van een blogpost op Twitter, maar op Facebook geloof ik het allemaal wel… Soms kijk ik er even naar maar vaker kijk ik eroverheen. Toen ik een melding kreeg dat ik getagd was voor een of andere winactie zag ik plots hoe vaak ik genoemd werd…Oeps!

beautybybabs in de media

Foto: Shutterstock

Ik ben geen blogger die veel op Twitter kijkt, veel discussies over bloggen gaan vrolijk aan mij voorbij. Lekker rustig en dat wil ik graag zo houden.

Maar het is natuurlijk altijd leuk als je blog vermeld en gedeeld wordt, dat geeft een extra kick en het is natuurlijk ook een vorm van waardering. Zelfs als ik niet positief ben geweest over een product. (Soms zijn producten de hemel voor de ene persoon en voor mij minder geschikt en vice versa geld dat natuurlijk ook).

Oké… BeautyByBabs in de media (anders dwaal ik af ;))

Oriflame

beauty by you oleo hair

oleo oriflame

Wil je het artikel teruglezen? Dat kan! Check eens wat een lang haar ik had in 2015!

Review: Oriflame eleo haarverzorging

 

Paula’s Choice

 

Paulas choice

Review- Skin Perfecting 8% AHA Lotion van Paula’s Choice

 

Utsukusy

utsukusy

Review- Utsukusy Dragon Blood Beauty Box

 

Natuurlijk Rooibos

beautybybabs in de Media- Deel 1 6 beautybybabs beautybybabs in de Media- Deel 1

Natuurlijk Rooibos – voor een optimale verzorging van de huid

 

IdeaToscana

Bella Giornata

Win de biologische hand and nail cream van Idea Toscana! 

 

Dit was een greep uit de meldingen die ik via Facebook kreeg. Bij deze, iedereen super bedankt!

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Hennie 21 september, 2017
  2. Deb 20 september, 2017
  3. Annette 20 september, 2017
  4. Charel 20 september, 2017
  5. Josine 20 september, 2017
  6. Sonja 20 september, 2017
  7. Jolanda 20 september, 2017
  8. chucky1012 20 september, 2017
  9. Irene 20 september, 2017
  10. wendy 20 september, 2017
   • BeautyByBabs 20 september, 2017
  11. bychristiana 20 september, 2017
  12. Sylvia - alovelyadventure 20 september, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten